Ja sam takođe bio fasciniran Insignijom dok nisam počeo da je vozim.

Insignia 2.0 Ecoflex 140ks 2016god. Uzet sa 80.000 pravih kilometara.
Auto uzet iz sistema staro za novo kod distributera VAG grupacije. Auto je bio stanja 9/10, za dve godine starosti adekvatnog stanja.
Auto kupljen sa nekom nebitnom greškom na tabli, odrađen mali servis o trošku prodavca u njihovom servisu, međutim ispostavi se da je ta nebitna greška “pametni” grejač motora koji u ovlascenom košta cca 30k. Nakon zamene u periodu od 6 meseci je crkao i drugi.
Auto je bio nestabilan u krivinama za moj ukus i previše, proveren trap sve kako treba, međutim vremenom se ispostavilo da su se iskrivile zadnje viljuške, pritom je desna lupala kao da će točak da otpadne čak i po ravnom, ceh 30k komad.
Jedno veće auto nisam mogao da upalim, rek’o otišao akumulator, upalim ga na kablove zadimim celu ulicu belim dimom... Hladnjak EGR-a, nov EGR ide samo u kompletu po ceni od 128k. Nađem polovan hladnjak u Šapcu i rešim problem.
Paknove sam menjao na 30k km jer su se nenormalno brzo po meni trosile, diskove na 60k km. Sve apropo tezini auta.
Jednog lepog jutra sam izgubio snagu uz Bubanj potok, otišlo plastično crevo koje ide čini mi se od intercoolera opet ceh nešto oko 20k km.
Sve to za 2 godine i 120k km.
Auto nije imao xenone, poprilično loše kratko svetlo. Drugar ima sa xenonima fabričkim, ogromna razlika.
Centralni greben je krckao od prvog dana, pri naslanjanju kolena. Takođe lajsna oko brzinometra me je izludivala to nisam uspeo da sredim nikako. Plastika oko senzora kiše/svetla uspešno utisana vibracija uguravanje kartončića.
Prvi i drugi servis rađeni u Beoautu dok su bili u Južnom, katastrofa iskustvo sa njima. Posle svakog servisa sam se tri puta vraćao u isti...
Nakon toga prešao u PSC gde sam bio zaista prezadovoljan uslugom.
Od neovlascenih sam zvao Opel Calibra servis, cenovna razlika je uvek bila nešto oko 2-3000 dinara tako da sam uvek birao ovlašćeni.
Iskreno, auto spolja lep i dalje iako ima već podosta godina, ne želim da zvucim stereotipno ali VAG je VAG.
Nadam se da sam pomogao.

Sent from my iPhone using Tapatalk