Stigla zima...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Stigla zima!
Gledam fotke onih zatrpanih automobila na Kopaoniku ili gde već... :shock: Zar tolika količina snega neće napraviti neku štetu na krovu ili haubi? Ipak je to velika težina... Ja bih izlazio na svaka 3-4 sata da čistim, što neko reče... :mig:
Danas ima da lopatam ceo dan , taman sam iskoristio slobodan dan u pravo vreme...malo rekreacije nije na odmet inace ne pada mi napamet da bilo gde mrdam po ovom vremenu 
I sneg u Februaru je opet iznenadio putare
ocisceno je nista...

I sneg u Februaru je opet iznenadio putare

I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Kola se na planinama ostete, kad se svali sneg sa krova kuce na njih....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ovo sam vido... a jedan sa Fiat Bravom se kod skretanja za Aerodrom okrenuo, preleteo ulevo i drmnuo u neku reklamu izmedju traka. Verovatno letnje gume...bozza1979 napisao:Kod Zemun Polja sleper drkno Golfa II, isto sitno...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ja sacekam sad po ovom minusu oko minut da se stabilizuje rad taman dok ocistim stakla i krece polako. Au napadao sneg da mi se auto ne vidi
. Odoh da se bavim drustvenim radom i ocistim sneg oko zgrade.
Dosta je bilo ucenja.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Samo da mi ne lede brisaci, meni odlicno 
Odok da radim

Odok da radim

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Jedva sam cekao da se Srem zabeli ali ovo je preterano.. :ljutko: odoh po drugi put da cistim.. 

a padace jos tri dana... ovo je tek prvi i to pola...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
NexT napisao:Samo da mi ne lede brisaci, meni odlicno
)

E pa meni su ledili ceo put. Gornja strana metlice ok, a donja zaledjena, pa kad krene nagore on lepo obrise, a kada se vrati onda razmrlja i zamuti tako da nista ne vidim. Za 30 min voznje sam 2 puta stao da cistim metlice.
Ne palim kola do ponedeljka!

Ne palim kola do ponedeljka!

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ne znam sto ne ugradju malo cesce u vozila, one grejace napred za brisace, ili jos bolje shajbne sa grejacima.