Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Samo prednje 37k dinara? Za Mazdu 3 je 16k, sto je i dalje preskupo.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Sent from my MI 9 using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Svako se proteže koliko je dugačak.Ogi napisao:Da a onda dodje red na zamenu plocica i cena bude 100.000 dinara. Posto je za Leona iz 2017 37.000 dinara.
TapaT
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Tema je besmislena,cisto da popuni prazninu foruma.
Mozda administracija ima neki dinar,mozda ne,od promocije.
Realno 3-4 % fiziskih lica u Srbiji godisnje moze da kupi nov auto,vecina je to b ili c segment.
Seata novog,zadnjih godinu dana sam video na slicu,you tubu i u Ogijevoj temi.KOliko se proda Seata u Srbiji godisnje.100?
Kao sto rekoh,besmisleno,ali ajd da se pise....
Mozda administracija ima neki dinar,mozda ne,od promocije.
Realno 3-4 % fiziskih lica u Srbiji godisnje moze da kupi nov auto,vecina je to b ili c segment.
Seata novog,zadnjih godinu dana sam video na slicu,you tubu i u Ogijevoj temi.KOliko se proda Seata u Srbiji godisnje.100?
Kao sto rekoh,besmisleno,ali ajd da se pise....
Mislim da je Ogi mislio da je mali servis sa zamenom pločica toliko. Ogi niko te ništa neće pitati ako zameniš pločice u svojoj režiji. Mogu da se naruče original pločice van ovlašćenog ako hoćeš da sve bude po PS-u.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ne, prednje i zadnje plocice, bez malog servisa su oko 37.700 dinara. Ponuda iz NS. Ja sam na preporuku normalnog coveka iz servisa to zavrsio van ovlascenog a i niko normalan ne bi platio koliko traze, kao nece me pitati, ok, nece dok je sve ok ali ako nesto bude pa oni vide plocice koje nisu oni menjali, nemaju u sistemu, garancija svakako ne vazi.
Na primer, crkne mi ABS senzor, ne bi me cudilo da kazu ko ti je ovo stavljao plocice, ne priznajemo.
Pedja, hocu da kazem da 25k za toliki auto nije tako strasno ali ga je posle nemoguce odrzavati. Cene odrzavanja nisu u skladu sa cenom novog.
Na primer, crkne mi ABS senzor, ne bi me cudilo da kazu ko ti je ovo stavljao plocice, ne priznajemo.
Pedja, hocu da kazem da 25k za toliki auto nije tako strasno ali ga je posle nemoguce odrzavati. Cene odrzavanja nisu u skladu sa cenom novog.
- pedja
- član 001
I ja tebi kažem da bi svako trebao da zna u šta ulazi. Naravno da nije isto održavati 500L i Tarraco.
Ako daš poslednji dinar za ovaj akcijski, a nemaš za servis, džabe si krečio. Isto važi i da ga kupiš po punoj ceni, ista je priča.
Tako je oduvek bilo i biće. Kupuješ polovan auto? Kupi ono što možeš podneti, a ne nešto što ti srce ište, ili zbog čega pucaju kompleksi, pa da se zadužiš, a nemaš za servis ili gorivo.
Može mi neko sutra pokloniti i Lamba, a ja mogu samo da ga prodam. Em ne mogu finansijski da ga podnesem, em mi ne treba
TapaT
Ako daš poslednji dinar za ovaj akcijski, a nemaš za servis, džabe si krečio. Isto važi i da ga kupiš po punoj ceni, ista je priča.
Tako je oduvek bilo i biće. Kupuješ polovan auto? Kupi ono što možeš podneti, a ne nešto što ti srce ište, ili zbog čega pucaju kompleksi, pa da se zadužiš, a nemaš za servis ili gorivo.
Može mi neko sutra pokloniti i Lamba, a ja mogu samo da ga prodam. Em ne mogu finansijski da ga podnesem, em mi ne treba

TapaT
-
- Banned
Pa nije isto kupiti ovaj za 31,5k i 25k. Za 25k vrednosti auta ocekujes dosta manju cenu odrzavanja. Dodatno u Seatu deru generalno. Nego oni spuste cenu, covek se nalozi, kupi a posle ne moze na servis. Lupam, ja bih teorijski mozda mogao sada da kupim nesto za 20k na kredit ali pitanje odrzavanja ostaje. Mozda je tu mazda ok, spustila je CX5 na 23990 a nisam cuo da je odrzavanje nemoguce. Opet, cx30 ako mi stigne na 18" felnama, bolje da ga ne kupujem.
- pedja
- član 001
Eto, ti znaš da ne možeš (ili ne želiš) da finansiraš 18ice. To je OK.
Ko kupi auto na popustu, a misli da će i održavanje biti na popustu, taj i ne treba da prođe bolje od stresa koji će ga strefiti.
TapaT
Ko kupi auto na popustu, a misli da će i održavanje biti na popustu, taj i ne treba da prođe bolje od stresa koji će ga strefiti.
TapaT
Pločice se bar lako menjaju. Staviš koje hoćeš i sačuvaš stare. Ako bude potrebe, vratiš ih za pola sata pa nek provale ako mogu 

-
- Banned
Ali sustina je da ce oni hteti da ti zamene iste a ti si ih vec zamenio.
@Pedja E to je sustina. Odrzavanje nije na popustu.

@Pedja E to je sustina. Odrzavanje nije na popustu.
- pedja
- član 001
Suština je da je bolje kupiti auto za 25 nego za 35k, ako već možeš da ga održavaš.
TapaT
TapaT
Još bolje - skineš ih dok su nove i vraćaš ih pred svaki servisDare4x4 napisao: 07 Feb 2021, 16:51 Pločice se bar lako menjaju. Staviš koje hoćeš i sačuvaš stare. Ako bude potrebe, vratiš ih za pola sata pa nek provale ako mogu![]()

Smešan predlog, ali smešne su i cene, pogotovo za ovakvo vozilo. Više se isplati izgubiti garanciju i raditi sve u sopstvenoj režiji. Uostalom, od novog auta se ni ne očekuje valjda da u prvih 5-6-7 godina ima ikakve intervencije (sem redovnog održavanja), a realno prvih 10 godina ne bi smeo imati ozbiljnije intervencije.
Ovde kod mene je 300 evra za plocice napred i pozadi odlicna cena kod neovlascenih za Forda.
Gesendet von meinem SM-T510 mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-T510 mit Tapatalk
Za pločice samo, ili za pločice i montažu...?
Tema je uspešno dovedena do besmisla, brzinom munje.