Koji internet koristite?

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Koji internet koristite?

Post od Vladapetr »

Iskreno ne znam kako vas ne mrzi, a realno i kako vas nije blam, da se tako cenjkate i ciganišete. Kao da se radi o nasušnoj potrebi, pa ako dobiješ 30 HD kanala manje i slabiji internet život gubi smisao
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

A kako drugacije kad su oni jos veci cigani. Meni bila muka pa im doskočio, uveo tri telefonske linije i samo menjaj na 2g, svaki put novi korisnik. Prosli put kad je bila akcija 6 meseci po 1 din imao sam godinu i po dana za dz. Ako se nastavi ova akcija to je tri godine besplatno.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Sve je to fukara, nema tu ni govora o kvalitetu usluge (iako je meni licno sbb najbolji). Ja sam se kao klinac nesto cimao i lomio i burgijao. I bio sam u fazonu odlicno sam odigrao. Posle skontam da ta lova (koju sam ustedeo) ode na druge stvari :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Ja sam na kraju potpisao ugovor na devojku, i dobili smo 6 meseci za 1 dinar. Za taj period će ušteda da bude 24.000 dinara. Meni je to fina ušteda.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Ralee napisao:A kako drugacije kad su oni jos veci cigani. Meni bila muka pa im doskočio, uveo tri telefonske linije i samo menjaj na 2g, svaki put novi korisnik. Prosli put kad je bila akcija 6 meseci po 1 din imao sam godinu i po dana za dz. Ako se nastavi ova akcija to je tri godine besplatno.
Zaista za svaku pohvalu, vrhunski ekonomišeš. U CV ovo da staviš Slika
Rade
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 16:28
Garaža: škoda octavia 1.9 tdi

Post od Rade »

Vladapetr napisao:Iskreno ne znam kako vas ne mrzi, a realno i kako vas nije blam, da se tako cenjkate i ciganišete. Kao da se radi o nasušnoj potrebi, pa ako dobiješ 30 HD kanala manje i slabiji internet život gubi smisao Slika
A zašto da se ne cenjka ako može. Šta kad se zalomi da mesec dana nemaš uslugu pa se cimaš sa col centrom i slušaš bg filharmoniju po pola sata. Od boxa 4 uvek jedna usluga ne radi. Pokušao sam da raskinem ugovor dva meseca pre isteka ok može preostale dve rate i penali oko 3000. Odgovor na žalbu čekaš po 10 dana. Ako se ne žališ i nisi uporan platiš ful a ne koristiš. A ništa ne rade da poboljšaju uslugu.

Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Ne razumem konstrukciju "što da se ne cenjka AKO MOŽE". Naravno da se svako može cenjkati, kao što se svako može jajariti itd... Jel to znači da to svi treba da radimo?

Moj komentar se odnosio na to da smatram ponižavajućim i potpuno degradirajućim za jednu odraslu osobu u svom punom radnom kapacitetu, da se danima preganja sa radnicima kol centra, piše oproštajne mejlove itd... A ova varijanta sa uzimanjem tri linije pa onda vožnja u krug, pa bukvalno bih pre gladovao nego time se bavio.
Rade
Reactions:

Post od Rade »

@Vladapetr znači potpišeš plaćaš redovno i kuliraš što nemaš uslugu. Bravo

Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Opet si promašio temu. Postaje ti navika
Gde sam ja to napisao?
Rade
Reactions:

Post od Rade »

Ispalo da ne treba da se žalim što nemam uslugu već da ćutim i plaćam. Problem je što se problem evidentira a ne rešava ako im ne dosađuješ.

Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Nije ispalo, to si ti tako razumeo
Pričali su o cenama, na koliko načina su uspeli da ušićare neki dinar i dobiju koju pretplatu za dž.
Na lošu uslugu se uvek treba žaliti, ako ti ne odgovara odnos kvaliteta i cene onda menjaš operatera.
Za mobilni sam, kako za svoj privatni tako i za službenu mrežu, izmenjao sve operatere, sad ću verovatno opet u Telenor. Pregovori traju 2-3 mejla i 1 sastanak, dobijem ono što mi odgovara.
Naravno, da sam pretio harakirijem ili se polio benzinom pred operaterom verovatno bih prošao nešto bolje, ali jbg malo mi to bljaks
Rade
Reactions:

Post od Rade »

To pije vodu kad imaš alternativu a kad ne vodiš prepisku sa mts - om da imaš bilo kakvu uslugu. Srećom pojavila se alternativa koja zasad ekstra funkcioniše optika Beotelneta. Glavni odgovor na kvalitet usluga je udaljeni ste 1.5 km od centrale i ništa ne činiš da to promeniš. Slažem se da su tri telefonske linije glupost i ne vidim nikakvu uštedu. Više vredi izgubljeno vreme nego cimanje sa mts.

dispy
Reactions:
Pridružio se: 13 Okt 2019, 18:01
Garaža: Audi A6 C7.5 TDI190 Avant

Post od dispy »

Ja vrlo rado promenim provajdera kad drugi ponudi bolje uslove. Sad sam na MTS jer su dali 12 meseci besplatno, 99% prelazim na drugog posle 2 godine ako kažu za postojeće korisnike nema benefita. Nije mi ni najmanji problem. Od opreme koju provajderi daju treba mi samo modem, imam svoj ruter i access point, samo izbacim stari modem i ubacim novi. Kad sam uvodio MTS ostavio sam orion optičko vlakno u stanu, tako da oni ni ne moraju da dolaze kod mene u slučaju promene provajdera, isto tako ću zadržati i MTS-ovo. Fiksni nemam već godinama, TV koristim za sada SBB smart tv app pa mi ne treba ni stb od provajdera. Bukvalno mi treba samo internet. I da je orion imao bolji upload da ponudi od MTS ostao bih kod njih, 1000/100 kod oriona je jeftiniji od 400/160 kod mts, ali sam hteo veći upload.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

@Rade
Kako nemaš alternativu, ne postoji bukvalno nijedan drugi provajder u kraju?
Rade
Reactions:

Post od Rade »

Do skoro ne zavisan od telekoma Sremski Karlovci su u pitanju

Odgovori