Molim Vas za par saveta i komentara o sledecim automobilima:
1) C4 druge generacije - koji motor je najpouzdaniji, kakvi su benzinci?
2) 308 od 2014.pa kasnije - isto pitanje, kakvi su benzinci?
3) Volvo V40 2013/14 - kakva je udobnost i koliko je "mekan" volan kod ovog automobila? Koliko skupo je odrzavanje?
Vozim godinama Megan2 benzinca 1.6 i zaista me dobro sluzi ali vreme mu prolazi i treba nesto novije da se gleda. Pratim oglase, citam komentare ali nemam prave sagovornike pa Vam zato pisem ovde kako bih odgonetnuo neke dileme.
Prelazim 15tak hiljada km godisnje, naviknut sam na Megana. Imam iskustva vozenja Punta 1.9, Grande Punta 1.3 i Golfa4. Golf mi je katastrofa neudoban, verujem da su mladje verzije bolje. Grande Punto trom a Puntic 1.9 top. City servo na Fiatima isto super. Sto ovo pisem? Treba mi info kakvi su automobili koje sam pobrojao gore na pocetku poruke. Volvo V40 me dosta privlaci ali ako je tvrd i neudoban onda necu ni da ga gledam. Razmisljam o autu iz istog segmenta koji sada vozim ali mi je vazna udobnost a ne neka sportska varijanta. Takodje mi je vazan malo veci gepek ali ipak ne bih kupovao karavansku verziju. Da li je C4 druge generacije najbolji izbor? Kakav mu je volan? Dizeli jesu stedljivi ali bih bez problema opet uzeo benzinjaru jer mi je vazno da ne idem cesto kod majstora

Dajte neki komentar sta bi bile najbolje opcije i slobodno predlozite nesto sto nije na spisku. Nemam odredjeno do koliko para gledam, voleo bih za 5k da resim pricu ali bih dao i 6 ako je to to.
Ne bih Vas smarao sa novom temom nego nisam nasao ove detalje u prethodnim temama.
Pozdrav i hvala unapred!