Corona virus
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Corona virus
Pa da. Baba ima 80 skoro. Keva 56, cale 59, a tetka 57.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nema večerašnjih snimaka iz NS, na ovoj temi?DukeNS napisao: Kakva moda sablaznjavanja?! Pa ovde ima 1.000 zbijenih ljudi koji prskaju klice na sve strane, a problem je da, na primer, u 22h sedim u kaficu sa drugarima. Vlast sa dvostrukim arsinima nastavlja da se sprda sa nama, a mi treba da cutimo i trpimo. Pritom, ja mirišem navijanje (pravo, a ne ovo na čega se kod nas svelo).
TapaT
Napolju su ljudi, i neka su.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
pedja napisao: 19 Feb 2021, 22:16Nema večerašnjih snimaka iz NS, na ovoj temi?DukeNS napisao: Kakva moda sablaznjavanja?! Pa ovde ima 1.000 zbijenih ljudi koji prskaju klice na sve strane, a problem je da, na primer, u 22h sedim u kaficu sa drugarima. Vlast sa dvostrukim arsinima nastavlja da se sprda sa nama, a mi treba da cutimo i trpimo. Pritom, ja mirišem navijanje (pravo, a ne ovo na čega se kod nas svelo).
TapaT
Ovo treba da bude neka prozivka?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ma nije prozivka tebi. Nema veze ni sa Balaševićem, ni sa onim bakljašima.
Poenta je kako se nekada stvari gledaju drugačije, kako kome odgovara
Ja tu ne vidim bitnu razliku između hiljadu ljudi na stadionu, trgu, u redu za gondolu, na otkrivanju remekdela ruske skulpture... Dobro, kod smrti patrijarha je bilo preterivanja i u zatvorenom. Negde se sablažnjavamo, negde je OK.
Zanemarimo povod.
Da su se juče, na trgu u NS, okupili nekim drugim povodom, recimo kasnovečernji sendviči za najbolje, bilo bi nekog komentara.
Sve i da je neka dobrotvorna akcija u pitanju, smatram da nije normalno. Plus što pevaju, u masi, u vladi respiratornog virusa.
TapaT
Poenta je kako se nekada stvari gledaju drugačije, kako kome odgovara
Ja tu ne vidim bitnu razliku između hiljadu ljudi na stadionu, trgu, u redu za gondolu, na otkrivanju remekdela ruske skulpture... Dobro, kod smrti patrijarha je bilo preterivanja i u zatvorenom. Negde se sablažnjavamo, negde je OK.
Zanemarimo povod.
Da su se juče, na trgu u NS, okupili nekim drugim povodom, recimo kasnovečernji sendviči za najbolje, bilo bi nekog komentara.
Sve i da je neka dobrotvorna akcija u pitanju, smatram da nije normalno. Plus što pevaju, u masi, u vladi respiratornog virusa.
TapaT
Apsolutno se slažem. U Kuli uveli čak zabranu prisustvovanja sahrani svima koji nisu rodbina, a ovde se žmuri, niko da kaže ništa, čak se najavljuje skup i u Beogradu kod Sava Centra.
Znači isti stav bez obzira da li je SPC, da li je Džej, SNS ili sport u pitanju.
P.S.
Prošao bol u ruci, ali što mi se juče spavalo, propast.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Znači isti stav bez obzira da li je SPC, da li je Džej, SNS ili sport u pitanju.
P.S.
Prošao bol u ruci, ali što mi se juče spavalo, propast.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Nema nikakve bojazni od zaražavanja bilo čim, ako se ne pipate i ne unosite u lice nekom napolju. Problem sa sahranama je jer se ljudi grle, a zatim zabodu kafanu, ili svi odu u kuću porodice, i to onda bude problem.
Generalno problem sa svim merama je što je nemoguće implementirati ako ljudi nisu svesni ničega, a nisu. Nije to samo u Srbiji problem, čitav zapadni svet ima isti problem i cikluse ovog virusa vrlo sličan, bez obzira na jako različite mere.
Džaba ti kakve god mere ako je svuda implementacija tanka.
Moj savet, živite zdravo, mentalno i fizički, koristite svaku priliku da budete napolju, hranite se najbolje što možete da priuštite i bežite od stresa. Šetajte, trčite, gledajte u sunce kad izlazi i zalazi. Zaokružite pristup problemu tako što ćete se vakcinisati. Zdrava glava i zdravo telo, i u velikoj ste prednosti. Ne unosite se u lice nikom, perite ruke i slobodno odajte poštu osobi koja vam je obeležila odrastanje i na neki način obogatila život. Vrlo je prosto, ali i najprostije stvari su danas jako velikom broju ljudi poprilična prepreka, a ne možete pomoći nikom ko sam sebi ne želi dobro.
Generalno problem sa svim merama je što je nemoguće implementirati ako ljudi nisu svesni ničega, a nisu. Nije to samo u Srbiji problem, čitav zapadni svet ima isti problem i cikluse ovog virusa vrlo sličan, bez obzira na jako različite mere.
Džaba ti kakve god mere ako je svuda implementacija tanka.
Moj savet, živite zdravo, mentalno i fizički, koristite svaku priliku da budete napolju, hranite se najbolje što možete da priuštite i bežite od stresa. Šetajte, trčite, gledajte u sunce kad izlazi i zalazi. Zaokružite pristup problemu tako što ćete se vakcinisati. Zdrava glava i zdravo telo, i u velikoj ste prednosti. Ne unosite se u lice nikom, perite ruke i slobodno odajte poštu osobi koja vam je obeležila odrastanje i na neki način obogatila život. Vrlo je prosto, ali i najprostije stvari su danas jako velikom broju ljudi poprilična prepreka, a ne možete pomoći nikom ko sam sebi ne želi dobro.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Au brate kao da si otkrio toplu vodu a u stvari neke stvari koje si napisao su nedokucive.
Prvo, tasta mi je na respiratoru i u teskom stanju, zivi u zapizdini teskoj i ta prica da se mozes zaraziti samo ako ti neko duva u lice nema veze, iskreno, ne samo na njenom vec i na mnogim drugim primerima.
Takodje, svaka tebi cast ako mozes da izbegnes stres, to je jedna tako izlizana floskula, to danas u Srbiji moze 1% stanovnistva, znaci moras da budes bas bas tezak flegma i da nemas nikakav problem u zivotu.
Mislim ok je savet potpuno ali na nivou dr opste prakse.
Prvo, tasta mi je na respiratoru i u teskom stanju, zivi u zapizdini teskoj i ta prica da se mozes zaraziti samo ako ti neko duva u lice nema veze, iskreno, ne samo na njenom vec i na mnogim drugim primerima.
Takodje, svaka tebi cast ako mozes da izbegnes stres, to je jedna tako izlizana floskula, to danas u Srbiji moze 1% stanovnistva, znaci moras da budes bas bas tezak flegma i da nemas nikakav problem u zivotu.
Mislim ok je savet potpuno ali na nivou dr opste prakse.
Drzte se Ogi. Moji rodjaci su vec 3 meseca pod lekovima, ali su preziveli prvi udar virusa.
Imaju problema sa trombovima.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
-
- Banned
Je l zna neko nekoga ko je preziveo respirator? Znam da su prognoze generalno jako lose ali se nadam.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Cardiopirin tu pomaze. Ja sam dobio da ga pijem 3 meseca posle akutne faze jer sam ranije imao tromb.Bax napisao: 20 Feb 2021, 13:41 Drzte se Ogi. Moji rodjaci su vec 3 meseca pod lekovima, ali su preziveli prvi udar virusa.
Kumov brat, je preziveo posle 50 dana respiratira. On je bio u prvom talasu u martu, kazu da je cudo prirode, i dalje se oporavlja, ali je ziv. On je oko 50ak godina, bio je u Dragisa Misovic.Ogi napisao: 20 Feb 2021, 13:43 Je l zna neko nekoga ko je preziveo respirator? Znam da su prognoze generalno jako lose ali se nadam.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
-
- Banned
Baba je u Foci. 
50. godiste.

50. godiste.
Ostalo mi je negde u sećanju da je neko od lekara rekao na nekoj konferenciji da su šanse za preživljavanje 50-50 kada se osoba stavi na respirator... Možda i grešim tj. možda nisam dobro razumeo...