Ja sam blago šokiran koliko se ljudi okupilo na keju.
Sve ja to poštujem da su ga ljudi voleli, ali ako je rečeno da nema okupljanja, onda znači da nema okupljanja i ćao.
Ako ništa, da se bar zahvalimo Djoletovoj porodici što su bili dovoljno prisebni i nisu objavili vreme sahrane jer bi verovatno i na groblju bilo par hiljada ljudi.
Bax napisao: 21 Feb 2021, 00:30
Rekla Darija za 45 dana imamo kolektivni imunitet. Mada je i letos rekla da se epidemija gasi da imamo samo lake oblike.... Mozda sad ima bolje informacije.
Pa nije se ništa promenilo, Darija i dalje u nekoj svojoj priči, sad je i ministar, dok je ova žena u stvari lekar.
Krizni štab nam je efikasan samo tako.
Ove brojke govore da nemamo ni 2% kolektivnog imuniteta. Nesto tu ne stima. Ipak imamo skoro pola miliona revakcinisanih, plus ko zna koliko prelezanih kovida iz perioda novembar - januar. Ili je novi soj neki na koji stara antitela ne reaguju, ili 90 posto je asimptomatsko i ne razvije antitela. Drugog objasnjenja nema.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
cozmo napisao:Ove brojke govore da nemamo ni 2% kolektivnog imuniteta. Nesto tu ne stima. Ipak imamo skoro pola miliona revakcinisanih, plus ko zna koliko prelezanih kovida iz perioda novembar - januar. Ili je novi soj neki na koji stara antitela ne reaguju, ili 90 posto je asimptomatsko i ne razvije antitela. Drugog objasnjenja nema.
Ili si imunizaciju postigao tek 30-40 dana nakon druge doze Sinofarm vakcine
Uvek imas makar nesto da se upecas pa da opravdas nerealno losu sliku sa terena, recimo zena kaze da su u bolnici mahom izmedju 40 i 50 godina, a oni i nisu masovno vakcinisani.
@MC setim se jutros price kad su nam Francuzi u WW1 dali pogresnu municiju za topove....
Poslednja izmena od Bax u 24 Feb 2021, 11:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ma i dalje je to jako mali broj vakcinisanih. Ogroman broj tih sto su do sad primili vakcinu su se svakako cuvali tako da oni slabo pomazu kolektivnom imunitetu. Jos je i medju njima solidan procenat onih koji su prelezali.