Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
NenadNR
Reactions:
Pridružio se: 06 Apr 2013, 20:08

Re: Dobro veče

Post od NenadNR »

Kome je prepisano sa stare dozvole ima i BE.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Da, ml prve generacije je zbog toga na ceni. Vozio sam skoro mla sa oko pola miliona km na satu i dalje to ide top.
NemanjaOOOO
Reactions:
Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43

Post od NemanjaOOOO »

Danas mi stiglo "obavestenje o ustupanju potrazivanja uz opomenu pred tuzbu".

Da li neko ima iskustva sa ovim? Cuo sam i pre za ove slucajeve, ali nikad sta je uradjeno. Takodje i neke slucajeve sam video i da dostave I sliku parkiranog vozila i ostale podatke, u koje vreme tacno, na kojoj lokaciji, ovde bukvalno nema nista o tome.
I uglavnom su to bile kazne 30-40-50e, ovde kod mene nakarikano sve i svasta. Slika

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Stvarno ovako čovek kad pogleda, nikakav dokaz nisu poslali, osim datuma i broja parking karte. Najbolje je da se konsultuješ sa nekim advokatom, ali meni kao laiku ovo deluje potpuno sumnjivo. Našao sam neku vest iz 2015. i evo kako izgleda kazna koja se šalje u Austriju. Ne vidi se cela, ali vidi se da postoje slike i mnogo više detalja.

Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Pulp Fiction napisao:Što li se ML mečka toliko koristi za prikolice i uvoz kola :zbunjen: Nije ni jeftina kao polovnjak baš.. A vala samo s njom rade.
Isto kao sto je moj e350cdi karavan trazen, zbog vazdusnog ogibljenja i vrhunske autonivelacije. Traze ga bas za vucu prikolica najvise, nemaju jednako dobru alternativu.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Najjeftiniji auto koji moze vuci 3.5t, to mu i drzi cenu ako se misli na prvog MLa.

Sledeci je mk1 vw tuareg 3.0tdi i on vuce 3.5t samo je skuplji u nabavci, a isto odlican u eksploataciji.

Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока

nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
dzonic87
Reactions:
Pridružio se: 05 Okt 2016, 18:53
Garaža: Hyundai Tucson 2.0crdi (2016, 4wd)

Post od dzonic87 »

Može valjda i Landrover Discovery da vuče 3.5t, samo što su s3x za održavanje
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Poznanik je kupio taj prvi ML kada se pojavio, plaćen 110.000maraka tadašnjih. To je tada bilo ogromna cifra da se smrzneš. S tolikim novcem 99-te si mogao da radiš šta poželiš, da izigravaš Boga lično.
Na tom ML nema šta se nije pokvarilo i on se hteo rešiti auta ali se pročulo da je auto kvarljiv i niko nije hteo da ga uzme pa ga je dao u neke kompenzacije 3u1. Čudi me da šverceri imaju muda da voze taj ML na duge relacije.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Drugar je imao tu prvu generaciju ali final edition. Jedan od auta koji mu fali iako ih cesto uzima u kompenzacijama.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ljudi gde da porucim Tutelu GI/R? I jel dovoljno 2l da se zameni komplet i kroz hladnjak i posudu, posto menjam posudu ujedno?
Slika
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Meni je ML san, od svih tih premium ''džipova''. Da imam pare polovan ML i dosta. Mada ja to mislim za svaki merc skoro. :thumbup:
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Kad se ide za Nemacku ima ih koliko neces sto vuku, bas sam juce video par komada. To je i max sto se na BE dozvolu moze vuci.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

U prilog tome, današnja fotkaSlika

TapaT

NemanjaOOOO
Reactions:
Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43

Post od NemanjaOOOO »

Ikac napisao:Stvarno ovako čovek kad pogleda, nikakav dokaz nisu poslali, osim datuma i broja parking karte. Najbolje je da se konsultuješ sa nekim advokatom, ali meni kao laiku ovo deluje potpuno sumnjivo. Našao sam neku vest iz 2015. i evo kako izgleda kazna koja se šalje u Austriju. Ne vidi se cela, ali vidi se da postoje slike i mnogo više detalja.

Slika
Da, takve sam i ja vidjao, malo danas googlao, dosta nasih gastrabajtera je dobilo ovakve kazne sto si okacio, i to uglavnom cifre 30-50e,nigde nisam video da je kao meni 120e.
Neko plati neko neko ne.
Ja im za sada ne nameravam placati, za sta postoji dosta osnova, pocev od toga da meni sem ovoga nista nije uruceno i to ako okace na brisac ne smatra se urucenim.
A izmedju ostalog ja licno tada nisam ni bio u Bijeljini, auto jeste, ali ne i ja...

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

ML i Tuareg su najpopularniji medju ovima sto vuku prikolice za inostranstva, nisu skupi tamo da se kupe, to su mahom modeli 2002-5, lepo vuku prikolice cak i one duple sa dva vozila, uglavnom ih koriste za skupljanje kola poa inostransvu od mesta do mesta i razvozenje po srbiji a put iz inostranstva do srbije u 95% slucajeva ide kamionom tj bizarkom jer je tako najpovoljnije i najlakse
Odgovori