Corona virus
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Re: Corona virus
Nekako s proleca......
- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot_20210310_095501_com.android.chrome.jpg (23.83 KiB) Pogledano 606 puta
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pogledaj razmake u publici. To je legalno. U tom režimu rade i bioskopi i pozorišta, samo što niko ne kači snimke iz pozorišta pa nije na radaru .
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ali zasto onda ne smeju da rade bašte kafica vikendom bez unutrasnjeg prostora?
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
da bi vesić imao bol u dupetu
- grujicd
Ženin stariji brat se zarazio u bašti, tako što mu je naišao pijan drug i krenuo da ga grli i da pije iz njegove čaše
Ne branim nikakve mere, samo iznosim primer. Mogao je tako i na ulici da ga izljubi. Inače bio sam u istoj toj Kombank dvorani na koncertu u decembru, da nisam preležao pre toga u životu ne bi otišao. Ali sad nas ima dovoljno, plus što pristižu ovi vakcinisani, dajte malo da bar mi živimo

Ne branim nikakve mere, samo iznosim primer. Mogao je tako i na ulici da ga izljubi. Inače bio sam u istoj toj Kombank dvorani na koncertu u decembru, da nisam preležao pre toga u životu ne bi otišao. Ali sad nas ima dovoljno, plus što pristižu ovi vakcinisani, dajte malo da bar mi živimo

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
To i ja procitah. Ali navodno to se ne odnosi na koncerte tj moraju da dobiju posebno odobrenje za odrzavanje ovako. 'Ebe lud zbunjenog.grujicd napisao:Pogledaj razmake u publici. To je legalno. U tom režimu rade i bioskopi i pozorišta, samo što niko ne kači snimke iz pozorišta pa nije na radaru .
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
- grujicd
Doduše, na koncertima i publika peva, tj. izduvava virus punim plućima. Ima logike da je rizičnije. Ja sam bio na Vlatku Stefanovskom, tamo se samo sluša i svira vazdušna gitara, slabo se peva 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Da se upišem u klub pozitivnih.
Juče mi nije bilo dobro, sinoć i jutros temp oko 38. Odem u covid ambulantu, obavim pregled i pošalju me u laboratoriju. Krvna slika dobra, ali test na covid pozitivan.
Juče mi nije bilo dobro, sinoć i jutros temp oko 38. Odem u covid ambulantu, obavim pregled i pošalju me u laboratoriju. Krvna slika dobra, ali test na covid pozitivan.
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
E jbga. Samo što si primio vakcinu
TapaT
TapaT
Jbg, imas li predstavu gde si mogao da zakacis? Tebi je proslo bese par nedelja od doze?
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Proslo mu je nedelju dana.
Odmaraj Trojke i polako.
Odmaraj Trojke i polako.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Da, prošlo nedelju dana. Ja ne znam da sam bio u kontaktu sa nekim pozitivnim. A čuvao sam se kao i prethodnih godinu dana. Jedan klinac u vrtiću što ide u grupu sa mojim klincem je pozitivan. To smo danas saznali. Tako da je moguće odatle.
Cela grupa je u izolaciji narednih 14 dana.
Cela grupa je u izolaciji narednih 14 dana.
Posetite www.garaza.rs !
Vrtic, sto posto.
Bice to ok, samo odmaranje i no stress.
Bice to ok, samo odmaranje i no stress.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Održavanje foruma mu je pola dnevne doze stresa. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kod koga je sad kofer sa dugmicima i siframa za brisanje baze foruma 
Burazer je prelezao pre 10ak dana, uz glavobolju i malaksalost, tako da se nadam da ce i tebi biti OK sve.

Burazer je prelezao pre 10ak dana, uz glavobolju i malaksalost, tako da se nadam da ce i tebi biti OK sve.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.