Isto su Izraelci rekli. Ali zadnje sto sam procitao u Izrael pocela je vakcinacija i kod dece, za sada bez kontraefekte.nidza napisao: 13 Mar 2021, 10:53 Ne može se postići imunitet krda, kada postoji dva miliona dece koja se neće vakcinisati. Dokle god je tako, ovo čudo ostaje tu zauvek, pa dok se ne prilagodimo na ovaj ili onaj način. Šta smo pametno naučili, koje pouke izvukli i promenili nabolje - nismo ništa. Pitanje da li je i 10% ljudi ovde iz ovog izazova izašlo pametnije i sposobnije, ali to je i u skladu sa ostalim prosecima.
Corona virus
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Re: Corona virus
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Znaci u principu vakcine su nebitne, kao i virus, nego je bitna politika i profit.
Pitacu ih sta ce kad ove zemlje sto zive od turista ne dobiju ni 20% turista jer na primer UAE je koristila kinesku a oni idu po Evropi redovno i imaju para.
Edit: Mada mislim da ovo nece da bude ovako dugo, sobizirom da vise EU clanica uvode Rusku vakcinu, a i Kinesku, morace da promene.

Edit: Mada mislim da ovo nece da bude ovako dugo, sobizirom da vise EU clanica uvode Rusku vakcinu, a i Kinesku, morace da promene.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ovde kazu da vrsta vakcina ipak nije bitna, vec samo vakcinacija.
https://www.b92.net/putovanja/vesti.php ... id=1826320
https://www.b92.net/putovanja/vesti.php ... id=1826320
Ma dajte ljudi Bas bi da vidim da Evropa kaze Kinezima ne vredi vam vakcina... To moze samo Rusima da odradi iz inata, a Kinezima ni u ludilu...
Intersesantna prica..
PS: Povodom price j..e li vi nesto, bas pre neki dan pricam sa kolegom, ceka da izbace kombinovane covid i soa (std) testove pa da se baci u promet
PS: Povodom price j..e li vi nesto, bas pre neki dan pricam sa kolegom, ceka da izbace kombinovane covid i soa (std) testove pa da se baci u promet

Poslednja izmena od ljuba u 13 Mar 2021, 18:27, izmenjeno 1 put ukupno.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Zvog nekih familijarnih stvari testirali me 4 puta u 7 dana, sve negativno, ali akcenat na tome da su testirali i dete od 5 dana.
Pa ako neko vodi neke evidencije eto podatka.
Jel niste rekli mala deca ne prenose? Ili je to bilo u pocetku samo?
Pa ako neko vodi neke evidencije eto podatka.
Pitanje je da li su testirali zbog prenošenja ili da vide da ne mora u bolnicu da ide. Potpuno laički sa moje strane, ali mislim da nije isto malo dete i tek rođeno dete.Gaginh0 napisao: akcenat na tome da su testirali i dete od 5 dana.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
- Gaginh0
Došlo je u bolnicu zbog žutice, standard za novorođenčad, a onda 2 sata bilo u čekaonici zbog testiranja.
Možda imaju neka drugačija naređenja što se tiče novorođenčadi.
Možda imaju neka drugačija naređenja što se tiče novorođenčadi.
Prenose deca samo tako, ali ređe obolevaju. Bio je skoro članak, ima male dece u institutu za majku i dete koje leče od kovida. U pitanju su slučajevi za bolničku negu, prema tome nije ni za svu decu bezazleno.
Svakako džaba pišemo, ljude boli klinac za sve sem za svoje pedu.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Svakako džaba pišemo, ljude boli klinac za sve sem za svoje pedu.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Vi sto ste prelezali kovid. Kako spavate?
Ja uzasno. Nocu budjenje 10x, neki cudni uvrnuti snovi. Kakav je veštak ovaj virus majku im .....

Ja uzasno. Nocu budjenje 10x, neki cudni uvrnuti snovi. Kakav je veštak ovaj virus majku im .....

Meni sve isto, doduše kod mene je bila baš blaga varijanta.
Merio antitela pre vakcinisanja, i izlapela su (prošlo 2.5 meseci od prvog simptoma).
Merio antitela pre vakcinisanja, i izlapela su (prošlo 2.5 meseci od prvog simptoma).
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja sto se sna tice normalno, a devojka bas upadljivo vise spavala neko vreme nakon korone, sad sve ok
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
@Gaginh0 cestitam, bas lepa vest... Bolnice su u panici posto pacijent donese koronu samo tako i onda protrci kroz dosta njih brzo. NL je imala par velikih zarista...
PS: Inace u NL rast zarazenih ponovi zadnja 2 dana a glavni izbori u sredu
Poznat recept za probleme..
PS: Inace u NL rast zarazenih ponovi zadnja 2 dana a glavni izbori u sredu

Poslednja izmena od ljuba u 14 Mar 2021, 09:13, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Gaginh0
Hvala
Ma znam sve, mene i suprugu su testirali 3 puta brzi test u jednom PCR, al mi bilo žao deteta od 5 dana što su mu gurali štapiće u usta i nos.