Corona virus
Re: Corona virus
Bar si miran da tamo neće od drugih pokupiti i doneti kući.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Bolnica je jedno od najopasnijih mesta.Heinz napisao: 14 Mar 2021, 10:30 Bar si miran da tamo neće od drugih pokupiti i doneti kući.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dan šesti. Danas mi možda i najteži dan. Visoka temperatura, ne mogu da jedem. Trenutno sam malo bolje ali je mučenje svakako.
Posetite www.garaza.rs !
Držimo palceve da ti brzo bude bole!
Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Citao si temu valjda?trojanac napisao: 14 Mar 2021, 18:36 Dan šesti. Danas mi možda i najteži dan. Visoka temperatura, ne mogu da jedem. Trenutno sam malo bolje ali je mučenje svakako.
5-10 dan se resava sve.
Obavezno da napravis kontrolu sutra- prekosutra.
Meris saturaciju?Ako nemas ,nabavi od nekog narukvicu odma.Valjda ima nekog sa forum da ti doturi?
Aspirin pijes ?
Ako budes radio krv,uradi d dimer.
Ako ti na kontroli ne rade krv,uradi privatno.
Ja bih i krv i pluca.( Pisem narodski,ne moramo strucne termine).
Kako rece ministar Vulin"pisi kako je napisano,citaj kako kzzesss".
Drz se.Jebeno je i psihicki i fizicki.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Pijem Aspirin. Uradiću sutra analize privatno jer se ovi u Covid ambulanti uopšte ne posvete. Samo da te što pre reše, ko na traci. Valjda će krenuti na bolje.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Crp i d dimer su najvažniji.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Meni upravo stigli rezultati, ništa se nije popravilo 14. dan. Ponešto se i pokvarilo. D-dimer na gornjoj granici, trombociti od normalnih otišli na preko granice, crp 16...
Leukociti i dalje na donjoj granici, kao da imuni sistem ne radi ništa već dve nedelje. Baš sam se smorio.
Leukociti i dalje na donjoj granici, kao da imuni sistem ne radi ništa već dve nedelje. Baš sam se smorio.
^^^Da, koliko je fizički zajebano toliko je i psihički, uz svo ovo bombardovanje informacijama sa svih strana. Drži se, trebalo bi da ti najgori deo prolazi ali svakako prati stanje.
Corona virus
Samo aspirin ?!trojanac napisao:Pijem Aspirin. Uradiću sutra analize privatno jer se ovi u Covid ambulanti uopšte ne posvete. Samo da te što pre reše, ko na traci. Valjda će krenuti na bolje.
Koliko visoka temperatura? Ako ti ne skida paracetamol, onda brufen.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Bas cudno, eno covek u drugoj temi kaze da je korona smesna, maltene prehlada, ne postoji. On sigurno zna, znaci vi mora da nas lazete.
Trojanac, da li imas ideju gde si se i kako zarazio? Sta sada sa vakcinom, kada ozdravis, sa li normalno ides na revakcinu? Da je kod tebe situacija da ti vakcina dodatno aktivira svasta nesto jer i ona izaziva imuni odgovor...? Znaci sada imas pravi virus + virus iz vakcine...
Trojanac, da li imas ideju gde si se i kako zarazio? Sta sada sa vakcinom, kada ozdravis, sa li normalno ides na revakcinu? Da je kod tebe situacija da ti vakcina dodatno aktivira svasta nesto jer i ona izaziva imuni odgovor...? Znaci sada imas pravi virus + virus iz vakcine...

Evo da postedim Trojketa, da moze da se odmara, covek ima visoku temperatiru i nije mu dobro.
Ne zmam kako se zarazio, pomenuo je decu i obdaniste.
U ovom trenutku mu je vakcinacija irelevantna i bitno je da pregura ovo. Sasha mu je dao dobar savet da ulozi dodatni trud u privatne preglede, ostalo mu sad nije vazno, bitno je da se stvar drzi pod striktnom kontrolom koliko je moguce.
Eto ako neko ima taj oksiometar nek se javi i bude od pomoci.
U ovom trenutku mu je vakcinacija irelevantna i bitno je da pregura ovo. Sasha mu je dao dobar savet da ulozi dodatni trud u privatne preglede, ostalo mu sad nije vazno, bitno je da se stvar drzi pod striktnom kontrolom koliko je moguce.
Poslednja izmena od Bax u 14 Mar 2021, 21:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Virus stigao iz vrtića. Više njih je prijavilo iz sinovljeve grupe, a naravno grupa je poslata u izolaciju.
Ne znam za revakcinu, to mi je sad najmanje bitno.
Evo Bax bio brži od mene.
Ne znam za revakcinu, to mi je sad najmanje bitno.
Evo Bax bio brži od mene.
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Dobro filozofe analiticaru, da li moze tvoje misljenje na ovu temu, mene licno interesuje nevezano za njega:Bax napisao: 14 Mar 2021, 21:09 Evo da postedim Trojketa, da moze da se odmara, covek ima visoku temperatiru i nije mu dobro.
1. Da je kod tebe situacija da ti vakcina dodatno aktivira svasta nesto jer i ona izaziva imuni odgovor...?
2. Sta sada sa vakcinom, kada ozdravis, sa li normalno ides na revakcinu?
Preformulisi pitanja kao da ih postavljam generalno vezano za ljude koji su u njegovoj situaciji, radio sam copy paste.
Isto odgovor bih zamolio i od analiticara G-dina Cozma.

Mozes primiti vakcinu ili revakcinu minimum mesec dana nakon prelezanog covida, savetuje se da se odlozi revkacina do oko 3 meseca od pojave simptoma. Posto je u pitanju astrazeneka, revakcina je na 12 nedelja, znaci primice je regularno. Sad je najbitnije da se sto pre oporavi.
Trojke je imao nesrecu da zakaci koronu bas kad je primao vakcinu, ili dan - dva kasnije.
Trojke je imao nesrecu da zakaci koronu bas kad je primao vakcinu, ili dan - dva kasnije.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”