Mobile uploads
Re: Mobile uploads
Žali Bože potrošenih para za ovaj natpis.
zali boze sto je fabrika potrosila pare da napravi ovako nesto 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Geza zvani enciklopedija. 
Čemu onda natpis Porsche? Neki "ćunning"?
Vidim da postoje i neki Porsche kitovi, prave izgleda "Poršea" od njega?
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

Čemu onda natpis Porsche? Neki "ćunning"?

Vidim da postoje i neki Porsche kitovi, prave izgleda "Poršea" od njega?

-
- Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43
To cudo zet prodaje, dugo je vec na oglasima, nekoliko godina, ali ga nikad nisam pitao za to vozilo. S obzirom da i rentaju vozila, moguce je da je u te svrhe sluzio.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Viđao sam ga jedno vreme i uopšte mi nije jasno što je lepio natpise Porsche. Inače, Copen je dobra fora i ima kultni status, naročito u Japanu, pa je tim besmislenije da neko stavlja oznake drugih kola.
Sent from my BBB100-2 using Tapatalk
Sent from my BBB100-2 using Tapatalk
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Zalepio verovatno zato da zbunjuje ljude, da se pitaju kakav je ovo Porsche. Evo, kod mene je uspeo. 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
I kod mene, davno ga videh, nisam znao sta je... Doduse, znao sam da nije Porse 
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока

Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Kakav pacijent. 

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ima takvih pacijenata na tone, pe par dana stane Siptar sa Krajslerom 300 c, a ono Bentli znacke napred i nazad.
Ovi sto oblace trenerke sa brendom auta koji voze su mi isto komedija, uglavnom prednjace BMW vozaci u toj prici. Nemacke table najvise
Ovi sto oblace trenerke sa brendom auta koji voze su mi isto komedija, uglavnom prednjace BMW vozaci u toj prici. Nemacke table najvise
-
- Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43
Tako je uvezen, brendiran kao Porsche.
- Saša
Dal je to uopšte i legalno, kako prolazi tehnički? Zamislite da ne daj Bože neko takvim autom udari pešaka recimo i pobegne, očevici bi garant rekli da ga je udario neki Porše. 

To je onda odlican svedok, uglavnom ne mogu ni boju da potrefe.
obicno ljudi pamte prvo boju auta, pa tablice ili bar neki deo tablica a najmanji broj pamti marku i model jer to najmanje ljudi i poznaje
drugar u ono vreme kad je krenuo novi tenicki, nije mogao da prodje isti jer je na puntu napred imao bmw znak, tako kupio auto i nije ni stigao da skine znak nego odmah na registraciju, ladno hteli da ga vrate zbog toga ili da skida na licu mesta, sad vec to ne gledaju mada i tad je bila budalastina sto su ga zezali jer je pitao odmah na drugom tehnickom i rekli mu da nema problema. Realno nije zabranjeno da stavljas druge natpise i oznake na kolima jedino sto je glupo i ciganija.
drugar u ono vreme kad je krenuo novi tenicki, nije mogao da prodje isti jer je na puntu napred imao bmw znak, tako kupio auto i nije ni stigao da skine znak nego odmah na registraciju, ladno hteli da ga vrate zbog toga ili da skida na licu mesta, sad vec to ne gledaju mada i tad je bila budalastina sto su ga zezali jer je pitao odmah na drugom tehnickom i rekli mu da nema problema. Realno nije zabranjeno da stavljas druge natpise i oznake na kolima jedino sto je glupo i ciganija.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...