Registracija vozila
Re: Registracija vozila
Moze samo tako da obori kaznu, ali u krajnjem slucaju ako ide slepom neka stavi nesto preko tablica.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Или их скине, @gazza ја бих на твом месту креснуо ауто и на први технички.
Ja sam presao 30-tak km sa neregistrovanim kolima. Ali nije lose da imas nekog sa tobom kao izvidjača za ona mesta gde je moguce da ima policije.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kazna je 10k, 5000 je sa popustom u roku od 8 dana
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Upravo registrovana Fabia : 27008 RSD.
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
Grujic, mislim da je receno prvih mesec dana je 5, posle mesec dana je 10, ali moguce jw sve.
do 30 dana kazna je 5.000 dinara, više od 30 dana 10.000 dinara.
Ispada isplativije rizikovati kaznu nego platiti šlep 
E sad, ako je neko baš malerozan pa napravi sudar...

E sad, ako je neko baš malerozan pa napravi sudar...
U njegovom slucaju, auto je neregistrovan i tehnicki neispravan. U tom slucaju kazna je 6-20.000 dinara + 2 poena. Ako odradis tehnicki pregled, a nastavis da ga vozis neregistrovanog do 30 dana, kazna je 5000 dinara.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
Sumnjam da je to tako iskreno...
A i ovo za period isteka me cudi, al vidim svuda pise, samo nmg da nadjem zmnigde zvanicno, na kraju cu morati da bistrim zobs da osvezim sve
A i ovo za period isteka me cudi, al vidim svuda pise, samo nmg da nadjem zmnigde zvanicno, na kraju cu morati da bistrim zobs da osvezim sve
kakvi kazneni poeni i sl. to je u slucaju da se napravi neki prekrsaj mozda ali ovako samo 5 soma din kazna, skoro mi neko rece da mu pisali zbog toga
- Grujic
- Moderator
Ma ranije je bilo tako, kazna za isteklu reg nalepnicu ili ti isteklu registraciju (kazna+bodovi) i potpuno druga kategorija je voznja auta koji nije upisan u registar, to bi bila.ona kola sto se prodaju "na ima kupca" a pre registracije, tu je kazna veca (kazna+bodovi+zabrana).
To su sve cini mi se 2019. izmenili, i za ovo prvo uveli samo novcanu kaznu, izmenili su i za prekoracenja its... e te izmene mora da procesljam
To su sve cini mi se 2019. izmenili, i za ovo prvo uveli samo novcanu kaznu, izmenili su i za prekoracenja its... e te izmene mora da procesljam
5000 kazna do mesec dana, preko 10000, snimaju policijski automobili nadogradjeni tim sistemom i to pored jos nekih drugih prekrsaja za sada samo u BG ih ima bice do kraja god i u vecim mestima, snimaju i BG istekle registracije, nema veze sto mu je istekla registracija osteceni ce svakako to moci da naplati iz fonda osiguravaca, a ucinioc ce biti gonjen od udruzenja osiguravaca koji ce isplatiti stetu a tuzice onog ko je stetu napravio i onda ide placanje stete plus troskovi suda itd, svakako skuplje tako da nije strasno onom koga udari ali sebi ce napraviti zavrzlamu malu.
Ja bih terao do tehnickog jer te je najverovatnije kamera slikala ako si isao iz BG naprosto i da pokusas da se sakrijes ne mozes tako je rasporedjeno upravo da to ne mozes da uradis iz jasnih razloga, dakle 5000 i odmah registruj ako u 8 dana platis kazna je 2.5K, nije strasno samo nemoj da nekog skucas za to vreme
Послато са Mi 10T Pro помоћу Тапатока
Ja bih terao do tehnickog jer te je najverovatnije kamera slikala ako si isao iz BG naprosto i da pokusas da se sakrijes ne mozes tako je rasporedjeno upravo da to ne mozes da uradis iz jasnih razloga, dakle 5000 i odmah registruj ako u 8 dana platis kazna je 2.5K, nije strasno samo nemoj da nekog skucas za to vreme

Послато са Mi 10T Pro помоћу Тапатока
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
predao sam kljuceve i papire liku iz agencije, on ce da ga ujutro otera. kapiram da zna sve pandure na vracaru... do tehnickog sumnjam da ima i 1km.... nebitno, reseno pa kako ispadne...
- Grujic
- Moderator
Gulah malo oko ovoga pa stigoh do bjb foruma gde je covek okacio temu, njegov otac je izgleda onaj (ili jedan od) sto je zarejdao gomilu kazni koje su slali retroaktivno, i zapalo mi je za oko da nije uvek ista adresa na prijavi koju je dobio, sto me navodi da ovo izgleda da rade ove Huawei kamere... veliki brat je tu znaci.