Corona virus
Re: Corona virus
Žao mi je što si toliko najebao.
Ja ne poznajem nikoga odraslog kome je paracetamol skinuo temperaturu u toku korone. Uopšte ne radi posao. A temperatura sažvaće čoveka ko da je keks. Samo brufen 600 skida temperaturu.
Za oporavak jetre i dovodjenje ALT i AST enzima u normalu, kupi čaj
od gujine trave i čaj od korena maslačka, i to pij svaki dan.
Za umor, jebiga, potrajaće.
Ja ne poznajem nikoga odraslog kome je paracetamol skinuo temperaturu u toku korone. Uopšte ne radi posao. A temperatura sažvaće čoveka ko da je keks. Samo brufen 600 skida temperaturu.
Za oporavak jetre i dovodjenje ALT i AST enzima u normalu, kupi čaj
od gujine trave i čaj od korena maslačka, i to pij svaki dan.
Za umor, jebiga, potrajaće.
Ja danas dobio Kineza Stage 2. Izmerio sam juče antitela, i imao 13.1 (ref. vrednost 1). Nema gužve, sve teče kako treba.
Sretoh i Memedovića. Veli ima zakazano za sutra, ali probao danas, međutim danas je samo revakcina. Vratiše ga.
Sretoh i Memedovića. Veli ima zakazano za sutra, ali probao danas, međutim danas je samo revakcina. Vratiše ga.
Gđa pred revax imala 548, ja 8.5, granica 50.
Da, ja sam juce merio antitela 4 nedelje posle astre, 1.74 na skali gde je granica 1. Zet koji se zarazio je imao 5 na istoj skali.
Nisam skapirao, i ti si bio pred drugu dozu, a nisi imao antitela?Heinz napisao:Gđa pred revax imala 548, ja 8.5, granica 50.
Vazno da je trojke pregurao.
Kolicina antitela ne govori puno za nove sojeve, jer na primer za juznoafricki, efikasnost antitela prelezane originalne infekcije je do 6x manja, ali u svakom slucaju trebalo bi da se sprece ozbiljnije posledice.
Kolicina antitela ne govori puno za nove sojeve, jer na primer za juznoafricki, efikasnost antitela prelezane originalne infekcije je do 6x manja, ali u svakom slucaju trebalo bi da se sprece ozbiljnije posledice.
Da. Bacismo 5000 dinMarkoni napisao:Nisam skapirao, i ti si bio pred drugu dozu, a nisi imao antitela?Heinz napisao:Gđa pred revax imala 548, ja 8.5, granica 50.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Ja plaćao Igg analize 1550 din. u komšiluku firme (Cvijićeva, laboratorija Sante).
Znam da je pravi efekat tek 30+ dana posle revakcine, ali sam bio znatiželjan.
Znam da je pravi efekat tek 30+ dana posle revakcine, ali sam bio znatiželjan.

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ladno ste opet ovo sranje vratili u opticaj.
Da antivakseri pune svoj ego time što su umrli vakcinisani, ili da oni drugi pune svoj ego što su umrli ne vakcinisani.
Da antivakseri pune svoj ego time što su umrli vakcinisani, ili da oni drugi pune svoj ego što su umrli ne vakcinisani.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sranja nećemo tolerisati. Napisao sam.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Keva ima 147, a granica je 12. S tim da je ona letos prelezala koronu. Kineska je u pitanju, mislim da ima mesec i po, dva od druge doze.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ma znam Trojke, al bolje mrtav forum "bez korone", nego "živ forum" sa ovim glupavim temama.trojanac napisao: 02 Apr 2021, 14:11 Sranja nećemo tolerisati. Napisao sam.
Nismo Ana.rs pa da glavma tema foruma bude virus. Ipak, forum je automobilski, pa nek takav živi dok živi, a ne da čitamo telesnu i psihičku ekstazu nekih koji su primili vakcinu, ili onih koji neće da je prime.

AZ od 22 do 30 dana krece sa stvaranjem antitela, te je moguce da je ukacio oko 20-21 dana kada jos nije krenulo dejstvo. Nakon 30 dana, po svim dostupnim istrazivanjima, stiti 76 procenata narednih 12 nedelja, do revakcine. Naravno, moguce je opet zakaciti, znam neke koji su zakacili i vise od 3 nedelje nakon revakcine Fajzerom, a on je na nekih 80 i kusur procenata nakon prve doze.tlazar napisao: 02 Apr 2021, 11:20 Zet zarazen posle vise od 3 nedelje od primanja astre, za ova prva dva dana samo blagi simptomi. Bio je u kontaktu sa mnom i devojkom (astra pre 4 nedelje), mojom majkom (pfizer revakcina pre 3 nedleje) i svojom zenom i bebom koji nisu vakcinisani. Sada pratimo kako ce ko reagovati.
Posle Fajzera i AZ, mislim da se treba paziti minimalno 30 dana od prve doze, i nekih 15 dana nakon druge.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Realno tema je vracena zbog Cosma i Baxa koji su bili na respiratoru dok nije vracena.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Tema je vracena jer je ovo nesto sto nas je sve pogodilo i utisnulo u sve sfere zivota, pa je prirodno da se i u ovoj zajendici prica o tome, a ovo je najorganizovaniji nacin.
Silom nepominjanje korone bi bilo neprirodno.
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Silom nepominjanje korone bi bilo neprirodno.
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока