Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Samo akreditovane lab, bajo mojMarkoni napisao: 02 Apr 2021, 13:29 Ja plaćao Igg analize 1550 din. u komšiluku firme (Cvijićeva, laboratorija Sante).
Gaginh0 napisao: 02 Apr 2021, 13:53 Da antivakseri pune svoj ego time što su umrli vakcinisani, ili da oni drugi pune svoj ego što su umrli ne vakcinisani.
Tacno 27 dana od vakcine je dobio temperaturu. Mi smo bili u kontaktu sa njim 30. dan od vakcinisanja, tako da cemo bas videti kako radi.cozmo napisao:AZ od 22 do 30 dana krece sa stvaranjem antitela, te je moguce da je ukacio oko 20-21 dana kada jos nije krenulo dejstvo. Nakon 30 dana, po svim dostupnim istrazivanjima, stiti 76 procenata narednih 12 nedelja, do revakcine. Naravno, moguce je opet zakaciti, znam neke koji su zakacili i vise od 3 nedelje nakon revakcine Fajzerom, a on je na nekih 80 i kusur procenata nakon prve doze.tlazar napisao: 02 Apr 2021, 11:20 Zet zarazen posle vise od 3 nedelje od primanja astre, za ova prva dva dana samo blagi simptomi. Bio je u kontaktu sa mnom i devojkom (astra pre 4 nedelje), mojom majkom (pfizer revakcina pre 3 nedleje) i svojom zenom i bebom koji nisu vakcinisani. Sada pratimo kako ce ko reagovati.
Posle Fajzera i AZ, mislim da se treba paziti minimalno 30 dana od prve doze, i nekih 15 dana nakon druge.