Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: Ne brže od života!

Post od Kuzmanovic »

dragvorl napisao:Jako pametno, dao klincu da vozi bez dozvole. Da je pokosio jos nekog....
Ajde sad i ti Dragvorl, pa ko jos nije vozio pre nego sto je polozio. Verujem da je vecina na ovom forumu "krala" roditeljima kola kada legnu da spavaju ili su im roditelji davali kola kada se ode u selo/vikendicu. Krenucu od sebe, ja jesam ali nikada nisam divljao. :pardon:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ja recimo nikad pre auto škole, a imao sam prilike ihahaj, nudili mi stariji drugari više puta. Jednom mi je neko objasnio da ću mnogo teže položiti ako naučim na neki svoj način da vozim, a ne onako kako uče u auto školi. To mi je uvek bilo u glavi, tako da stvarno nisam nikad ranije vozio. Zato sam vožnju položio iz prve.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Kad si streber :djavo:

p.s. I ja sam isti takav... :mrgreen:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Velika tragedija, izgubiti tako dvoje dece u sekundi... Strašno... Od ovog je verovatno gore samo ono kad je čovek zgazio svoje dete idući u rikverc kamionom... Ne znam šta bih da mi se to desi, kako nastaviti dalje život? Verovatno nikako... :uplakan:
Kuzmanovic napisao:Ajde sad i ti Dragvorl, pa ko jos nije vozio pre nego sto je polozio. Verujem da je vecina na ovom forumu "krala" roditeljima kola kada legnu da spavaju ili su im roditelji davali kola kada se ode u selo/vikendicu. Krenucu od sebe, ja jesam ali nikada nisam divljao. :pardon:
Meni je otac čak kupio Fiću kada sam krenuo u prvi razred srednje - da bih mogao da dođem do autobusa koji me vozio dalje do škole. :kezo: Dve godine sam tako vozio, štaviše prvo i majku i komšinicu na posao, ostavim Fiću, sednem na bus... I u povratku pokupim njih pa kući. I tako dve pune godine, nisam Fićka nigde ni ogrebao. A zimi sneg krkne preko metra, moram prvo ga ga otkopam da krenem.... Imam 37 godina i od toga sam preko 22 godine za volanom. I nijedan udes do sada, da kucnem u drvo... :D
Poslednja izmena od Saša u 22 Nov 2012, 13:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Trojke, ja nisam imao takvih problema. Imao sam 40 casova da se naviknem da vozim skolski i polozio sam sve iz prve.
Korisnikov avatar
Aleksandar194
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: Koji bus prvi naiđe...

Post od Aleksandar194 »

trojanac napisao:Ja recimo nikad pre auto škole, a imao sam prilike ihahaj, nudili mi stariji drugari više puta. Jednom mi je neko objasnio da ću mnogo teže položiti ako naučim na neki svoj način da vozim, a ne onako kako uče u auto školi. To mi je uvek bilo u glavi, tako da stvarno nisam nikad ranije vozio. Zato sam vožnju položio iz prve.
Ovo uopšte ne mora da znači.
Ja sam načuo da vozim auto dok sam jako mali bio i do polaganja sam se vozikao po kraju, selu i slično (naravno, ne čim sam naučio da vozim, već sa 15,16,17 godina). Došao sam na prvi čas vožnje, pitao me instruktor da li znam da vozim, ja reko da znam i on kaže 'ajmo u grad', 3 popodne, preko Slavije do Trga Nikole Pašića. Niti sam imao neku tremu, skroz sam opušten bio, a to je najbitnije. Vožnju i za B i C kategoriju sam položio iz prvog.
Kao što kaže Kuzmanović, sa 40 časova možeš lagano da se navikneš na školski način vožnje.

A znam dosta ljudi koji nikad nisu seli za volan pre auto škole i ubedjen sam da im je teže bilo nego meni.
Slika
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

I ja... Nema to nikakve veze, čak je moj instruktor govorio da više voli kad neko već zna pa da ga za 40 časova iskoriguje samo. To da može pogrešno da se nauči pa se teško ispravlja je rigidno previše...

A ovo je zaista jeziva tragedija...
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Deluje mi da bi ona deca prošla sa lakšim povredama samo da su bila vezana. Sad je kasno.
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Ovi u Teksasu baš n.j.b.še. Nešto slično se desilo na Dobanovačkoj petlji prošlog janura...samo je ovo 10 puta gore.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Kod njih je praksa da se zaglavi tempomat i isključi mozak. Zbog toga su obično sudari sa minimum desetak automobila.

Tapatalk
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Opet probna izgleda:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/354837 ... povredjene

Nesreća kod Loznice
Mladić sleteo sa kolovoza, jedna žena poginula, dve povređene

Jedna žena je poginula, a dve su lakše povređene u saobraćajnoj nesreći, koju je u subotu pred ponoć kod Loznice, izazvao maloletni vozač, saopštila je danas policija.

Nesreća se dogodila kada je 17-godišnji vozač putničkog vozila „fijat punto“, šabačkih registracionih oznaka, na putnom pravcu Novo Selo ka Prnjavoru, usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa kolovoza i udario u betonski stub električne rasvete.

Putnica u vozilu, J.D. iz Prnjavora, podlegla je povredama na mestu saobraćajne nesreće, dok su J.D. i S.D. zbrinute u šabačkoj opštoj bolnici, gde su im lekari konstatovali lakše telesne povrede.

Uviđaj mesta saobraćajne nesreće izvršio je dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Loznici, u prisustvu Osnovnog javnog tužioca iz Loznice i pripadnika saobraćajne policije.

Protiv maloletnog vozača biće podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, navodi se u saopštenju.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Smederevski političar džipom usmrtio seljaka na traktoru

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju u ranim popodnevnim satima dogodila na ulazu u selo Mihajlovac kod Smedereva poginuo je D. N. (66) iz tog sela.

Na traktor na kome se u metalnoj korpi nalazio nesrećni čovek naleteo je džip kojim je upravljao Milan Lukić (58), odbornik u Gradskoj skupštini Smederevo i lider grupe građana "Koalicija za bolje Smederevo".

- Čovek je ispao iz korpe i na licu mesta preminuo - rekao je Marko Jocić, istražni sudija Osnovnog suda u Smederevu, nakon izvršenog uviđaja.

Do nesreće na krivini na ulazu u selo, po rečima istražnog sudije, došlo je najverovatnije zbog neprilagođene brzine. Lukiću je odmah urađen alko-test koji je pokazao da nije bio pod dejstvom alkohola.

U nesreći su lakše povređena još četiri lica, vozač traktora i trojica Lukićevih saputnika u džipu, koji su s njim pošli na fudbalsku utakmicu zonske lige u Mihajlovcu.

Lukić je u Smederevu poznat kao biznismen, povezivan sa vlasništvom lokalnog radija i nedeljnika „Naš glas“. Ranije je bio vlasnik u suvlasnik firmi „Metalkop“ i „Metal servis“, jedno vreme i „Keramike“ Kanjiža, ali je poslednjih godina, otkako je ušao u politiku, tvrdio da se penzionisao i da je firme „ustupio sinovima i zaslužnim radnicima“.

Odbornička grupa njegove "Koalicije za bolje Smederevo" bila je u prošlom mandatu u vlasti, a sada je u opoziciji.
Lukiću je u nedelju uveče određeno 48-časovno zadržavanje.

Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Slika

Slika

Okolina Kraljeva...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Jel ima detalja, jel preziveo vozac?