Honda Civic 8. generacija
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Honda Civic 8. generacija
Zaobidji 1.4 hondu ako ikako mozes, ne zato sto je nesto losa, nego je 1.8 motor kudikamo bolji, a i vise cenjen i trazen.
Jedini argument za 1.4 je dostq niza nabavna cena, ako to nije slucaj, onda je promasaj.
Pritom ni 1.8 nije za neko jurcanje, ali lepo i rastereceno nosi auto, a ko je divljak moze divljati i jugom.
Svakako daje dozu komfora i sigurnosti adekvatan motor.
Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока
Jedini argument za 1.4 je dostq niza nabavna cena, ako to nije slucaj, onda je promasaj.
Pritom ni 1.8 nije za neko jurcanje, ali lepo i rastereceno nosi auto, a ko je divljak moze divljati i jugom.
Svakako daje dozu komfora i sigurnosti adekvatan motor.
Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока
Zaobidji i 1.8
Uzmi TypeR.
Uzmi TypeR.

- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Hvale 1.4.motor tako je...
Al samo ovi sto su već kupili.
Realno, to je motor sa najmanje hondinog dnk (tj. bez). Ja bi ga zaobišao (u širokom luku).
Preslab je za ovu karoseriju, ne troši nista posebno manje. Jedini plus je manja registracija. Teži je za postprodaju (niko ga neće, uglavnom).
Suština ovog auta je hondin 1.8 benzinac, iako nije formula, sjajno pogođen motor sa kojim se može uživati.
Ukoliko ti to nije bitno, a nekima nije, uzmi sta god..
Konkretan primerak je klotara na koje je neko dodao alu felne i navigaciju (citaj-300e). Deluje na slikama očuvano, ali je jaka cena za 1.4.
Ukratko: run, Forest, run!
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Realno, to je motor sa najmanje hondinog dnk (tj. bez). Ja bi ga zaobišao (u širokom luku).
Preslab je za ovu karoseriju, ne troši nista posebno manje. Jedini plus je manja registracija. Teži je za postprodaju (niko ga neće, uglavnom).
Suština ovog auta je hondin 1.8 benzinac, iako nije formula, sjajno pogođen motor sa kojim se može uživati.
Konkretan primerak je klotara na koje je neko dodao alu felne i navigaciju (citaj-300e). Deluje na slikama očuvano, ali je jaka cena za 1.4.

Hahaha, hvala svima na komentarima. Mislim da se i slažem sad sa vama kad bolje razmislim.zdushan napisao: 16 Apr 2021, 19:35 Hvale 1.4.motor tako je...
Ovde svi voze masine od 300ks, a mi puzevi sa "samo" 100 konjica obilazimo jedino bakice na bicikli.
Ljudi voze i Punta sa 60ks pa ne vidim problem.
Ljudi voze i Punta sa 60ks pa ne vidim problem.
NE da voze, nego uzivaju u svih 60 konja.
Sve je stvar percepcije...
Sve je stvar percepcije...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Gledao ja kod ovog lika pre neki dan ovog crvenog focusa za caleta. Ta Honda mu dolazila sutradan i nudio nam je sam za 6000.
Ma znam da bi on to spustio. Ali eto i fokuse sam gledao, previše dobrih automobila u toj klasi ima. i Fokus, Astra J, Djulieta, 308....Kornjaca Rade napisao: 16 Apr 2021, 22:07 Gledao ja kod ovog lika pre neki dan ovog crvenog focusa za caleta. Ta Honda mu dolazila sutradan i nudio nam je sam za 6000.
1.4 u toj generaciji ima petostepeni menjač. Ja to ne bih uzimao, zbog buke u kabini. Ako možeš probaj auto.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Ima 6 brzina.Heinz napisao: 17 Apr 2021, 06:33 1.4 u toj generaciji ima petostepeni menjač. Ja to ne bih uzimao, zbog buke u kabini. Ako možeš probaj auto.
Malo opet da aktiviramo ovu temu 
Može mišljenje za ova dva oglasa, neko glasanje da pokrenemo! Tim 1.4 100ks sport oprema vs Tim 1.8 klot
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... a-civic-18
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... ivic-sport

Može mišljenje za ova dva oglasa, neko glasanje da pokrenemo! Tim 1.4 100ks sport oprema vs Tim 1.8 klot
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... a-civic-18
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... ivic-sport
Koliko vidim oba su Sport. Samo cene bas prejake.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Moj drugar koji je pokrenuo ovu temu pre skoro 8 godina je platio 1.8 oko 8k. Sta reci...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jeste prejaka cena ali vidite da je malo vožen. A druga stvar, to znači da drži cenu lepo, što znači da je dobra kupovina zar ne xDdragvorl napisao: 23 Apr 2021, 13:13 Moj drugar koji je pokrenuo ovu temu pre skoro 8 godina je platio 1.8 oko 8k. Sta reci...