Audi A3 2012
Re: Audi A3
Pa ako realno pogledate da a klasa i bmw 1 skoro nikad nista nisu bili, i koliko je njih prodato u odnosu na a3. To su cinjenice, a ne da neko sudi koji je bolji...
Pa i nije neka cinjenica s obzirom da prethodna a klasa nije imala nikakve veze ni sa novim modelom, a ni sa ostalim modelima u klasi. Ovo je prvi pravi mercedesov auto u golf klasi.
Kakve to veze sa zivotom ima... Onda je A8 sranje,jer pored S klase nikad nista nije bio?nsam49 napisao:Pa ako realno pogledate da a klasa i bmw 1 skoro nikad nista nisu bili, i koliko je njih prodato u odnosu na a3. To su cinjenice, a ne da neko sudi koji je bolji...
Nema sta tu neko da sudi,svaki automobil ima nesto bolje,a svakome se svidja nesto drugo.
Meni je novi A3 totalno glupav,najvise enterijer,mozda u prirodi i deluje bolje,ne znam,ali na slikama mi je odvratan,pa je nekome bas suprotna situacija...
Dok sam prosli A3 hvalio na sav glas.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
A8 je isto jak konkurent s klasi
U a3 mi se jedino ne svidja enterijer, tacnije onaj deo na sredini gde je ventilacija.Nekako je prazan
U a3 mi se jedino ne svidja enterijer, tacnije onaj deo na sredini gde je ventilacija.Nekako je prazan
Sedan.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ovaj sedan mi bolje deluje nego kratki. Mada, mi nekako deluje škodistički!

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Koj' ce im djavo A3 sedan?
Tptlk
Tptlk
Potpuno nepotrebno, i pomalo ružno.
Sve te sedan varijante C klase su po pravilu ružnjikave, čast izuzecima
Sve te sedan varijante C klase su po pravilu ružnjikave, čast izuzecima
I BMW je najavio sedan verziju serije 1 

meni se nikako ne uklapa prednji i zadnji deo ovog auta...tj. gledano sa strane skroz je cudan :trljamoci:
Pa i prosla verzija keca imala je tu verziju, sta je tu cudno?
Ono je bio kupe, samo jedan par vrata. Sedan će imati dva para.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ja videh astru sedan i mogu reci da je to prvi sedan ispod D segmenta da se meni svidja.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.