Lep i hladan praznicni dan Ovih dana razmisljam da uzmem gumenjak sa nekim malim motorom, ali i dalje vise vucem ka kajaku - lakse se zapakuje plus se covek malo fizicki aktivira... Mada sa druge strane neki cvrsto camac bi mogao da parkiram ispred kuce
Da, na Drini Cuprija. Nemci su ga granatirali ‘43 i obnovljen je nakon rata. U Visegradu sem tog Andricgrada i mosta (koji je blizu) nema nista drugo. Siromasna sredina.
Evo jos malo Drine.
Lepu zelenu boju ima, falilo mi je malo tog brdskog pejzaza. Za neki reset vikend stvarno idealno.
Evo jos malo slicica. Stvarno je lepa priroda ali meni je iskreno bila malo frka dok smo isli kroz sumu Imali smo i kera za pratioca.
Za sad smo sreli lisice i srndace. U Andricgradu zamalo zmiju da nagazim, ubedjen sam da je sarka bila. Prognoza bas nije bila nesto na nasoj strani (pre puta) ali nas je vreme posluzilo.
shandu90 napisao: 29 Apr 2021, 12:09
Evo jos malo slicica. Stvarno je lepa priroda ali meni je iskreno bila malo frka dok smo isli kroz sumu Imali smo i kera za pratioca.
Za sad smo sreli lisice i srndace. U Andricgradu zamalo zmiju da nagazim, ubedjen sam da je sarka bila. Prognoza bas nije bila nesto na nasoj strani (pre puta) ali nas je vreme posluzilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prosle godine u februaru sam bas kod ove table naisao na svez trag medveda. Zima je bila blaga, pa su se ranije probudili.
Jedini je problem bio sto je bilo oko 11 sati uvece, a auto mi ostao gore kod rampe
Bilo vedro nebo, pa smo hteli da obidjemo Banjsku stenu nocu.
Mislim da se nikad vise nisam uplasio u zivotu. Tih 300 metara do auta su delovali kao 300 kilometara
Bogdan napisao:Dok sam cekao svoj S-Max kod ford, zamena svecica i mali servis.
Uslikah ovo cudo kod njih na parking, skroz iza, zver od auta... Raketa
Gesendet von Xiaomi Mi10T Pro
Listam forum i naidjem na ovu temu.
Imam "konja"za trku, samo dok popije pivo pa će da krene