Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Jedna osoba sto je radila u najluksuznijem univerexportu u TC promenada mi je pre godinu dve rekla da ima 38k platu.srdjanyo napisao: 30 Apr 2021, 08:38 Ne znam, meni juče gde god da sam došao pitaju da li radimo za praznike. Rekoh ne radimo 5 narednih dana. Svi ti ljudi su izgovorili 1 istu rečenicu : "Blago vama (firmi), mi radimo (tokom praznika)."
I svi ti ljudi rade u tim mikromarketima i ideama I trpe. Rade za 40 - 55000 RSD. Što kaže trojanac, multipraktik radnici.
I onda se ja na ovom forumu čudom čudim kako ovde ljudi pišu o letovanjima od 3 - 5 000 €, skijanjima na Kopaoniku od 3000 evra, limuzinama od 30-50000 €... Kozmetičkim tretmanima, tenisima i ostalim "pizdinim strinama"... I ti ljudi takođe žive tu, među nama. I oni su naše kolege forumaši... Baš kao i ovi koji rade u marketu za pola boba na sat. Its hard to understand but it is.
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
Ali stvarno. Raduje me da postoje uspešni i snalažljivi ljudi. To je dokaz da je tranzicija iz jednog sistema u drugi uspešna. Ili to ili mnogo bre lažemo na forumima.Darko napisao:Jedna osoba sto je radila u najluksuznijem univerexportu u TC promenada mi je pre godinu dve rekla da ima 38k platu.srdjanyo napisao: 30 Apr 2021, 08:38 Ne znam, meni juče gde god da sam došao pitaju da li radimo za praznike. Rekoh ne radimo 5 narednih dana. Svi ti ljudi su izgovorili 1 istu rečenicu : "Blago vama (firmi), mi radimo (tokom praznika)."
I svi ti ljudi rade u tim mikromarketima i ideama I trpe. Rade za 40 - 55000 RSD. Što kaže trojanac, multipraktik radnici.
I onda se ja na ovom forumu čudom čudim kako ovde ljudi pišu o letovanjima od 3 - 5 000 €, skijanjima na Kopaoniku od 3000 evra, limuzinama od 30-50000 €... Kozmetičkim tretmanima, tenisima i ostalim "pizdinim strinama"... I ti ljudi takođe žive tu, među nama. I oni su naše kolege forumaši... Baš kao i ovi koji rade u marketu za pola boba na sat. Its hard to understand but it is.
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
Treba da odes na cars forum. Tamo sve ispod novog premimum auta je truba![]()
[mention]Bax[/mention] ja i fakultet i master i strani jezici pa radim u marketu.![]()