OMP napisao:ma narod uopste nema osecaj sta ide a sta ne ide, gomila ljudi tako daje neka nebulozna poredjenja a sa druge strane mozda mu ta honda i nije ispravna
Može biti svašta, ali Honda je prilično mlada i pod konac, bar deluje. Možda nije za trke, ali sigurno se može lepo poterati. Ako može moj Zuki, može i HRV sa atmo benzincem od 130ks
Imam u firmi Fabiu 1.2 60ks i nikakvom izolacijom, imaš utisak da letiš, kosilica samo prede. Da ne pričam o Seicentu i utisku brzine na 60km/h
Honda i Toyota, a pogotovo njihovi suv/crossover modeli, nisu pravljeni za jurcanje i pruzanje uzitka na prvom mestu. Oni su tu sa ti pruze sigurnost i pouzdanost na prvom mestu i da budu laki za voznju sirim masama. Vozila za mase. Upalis, menjas ulje i ne mislis. Njihov fokus je severna Amerika i, tu dominiraju.
Osecaj je subjektivan. Recimo dodje tako jedan papan i hvali svog Nissana. Pljuje moj audi (ajde moj je stara kanta), kolegin S6 i jedan E550, kako se na evropljanima oseti menjanje brzina na automatiku. Covek ne kapira da vozi jbni cvt menjac.
Fabia je lagana, a ta kosilica u njoj je prilično živahna pri malim obrtajima, za razliku od Honde. Dosta ljudi nije naviklo da vozi u višim u obrtajima, pa onda kola koja nemaju dobar odziv u nižim obrtajima smatraju sporim.
Tako se meni jednom prilikom žalio čovek koji vozi 997 Turbo S da mu ide lošije od Audija S4.
Vozio sam baš HRV da tim motorom pre koju godinu. Nas četvorica u autu, na autoputu, mučio se poprilično. Išlo se na neku prezentaciju, ostali seli u jače mašine, odoše, a mi pun gas i zaostajemo. Tad se još nije merio prosek brzine. Tako da deluje prilično slabo. A potrošnja samo skače.
Bilo koja od prodavnica tehnike ili npr Hipermarket imaju punjive baterije i punjače. Ja sam uzeo ovakav, puni i AA i AAA i 9V baterije, a ima i displej
Al je gruvalo nešto sad na NBG, kao bombardovanje kad je bilo. Kontam da je proslava dana pobede, ali su preterali malo. Deca počela da beže kućama, nemaju pojma šta se dešava. Meni ker poludeo, vuče kući da ide.
Da li je neko imao iskustva sa ovim dizacima namestaja? Iskocila mi reklama za neke druge, ali generalno deluje prakticno. Kad sam krecio, neka dva ormana su me zezala samo tako, ako moze da izdrzi toliko, nije lose uzeti.
"Dobra Cena - Točkići za pomeranje nameštaja" https://www.dobracena.rs/oglas/tockici- ... ja/1988872