Nissan Qashqai
Re: Nissan Qashqai
Takodje i moj bez problema sa akumulatorom (cuo sam i ja za tu boljku jos ranije, pre Fl), kupljen 6/2019 1.3 160
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nije ni kod naseg bivseg zenomobila bilo bas nikakve najave - jednostavno se jedno jutro zena vratila iz dvorista i rekla da je vozim na posaodragan napisao: 07 Maj 2021, 20:42 Moj je 07/2019, 1.3 160
Za sad nikakvi problemi cak ni u najavi u formi musica.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
E baš tako. Samo odjednom je počelo, do tada niti jedan problem. Al servis kaže sve je ok, dobro puni, nema negdje pražnjenja kada je ugašen, akumulator na 75%, dobar je. Nakon 7 dana i dana nevoženja opet isto.Delija napisao: 07 Maj 2021, 23:20Nije ni kod naseg bivseg zenomobila bilo bas nikakve najave - jednostavno se jedno jutro zena vratila iz dvorista i rekla da je vozim na posaodragan napisao: 07 Maj 2021, 20:42 Moj je 07/2019, 1.3 160
Za sad nikakvi problemi cak ni u najavi u formi musica.
Sent from my Mi 9 Lite using TapatalkMrtav skroz - ne daje nikakve znake zivota. Pre toga nije vozen jedno 4-5 dana.
Bas taj problem oko akumulatora je i oborio pouzdanost Qashqai-ja po anketama u zadnjih nekoliko godina, inace je bila na zavidno visokom nivou ranije. Kupio sam 1,3 DIG-T DCT 160 krajem 2020. i bas sam se detaljno raspitao o tom problemu. Svi prodavci, kao i ono sto sam uspeo da nadjem na netu ukazuje na to da je taj problem resen. Naravno, sa mojim QQ nemam nikakvih problema za ovih 5 meseci.
A koliko moze da razvije? 

Znali su to i prije nego što sam svoj kupio. Pa eto, desi se. Ostalo je još da pratim da li će i motor 1.2 pokazati znakove problema kao serije ranije, kažu da je riješen taj problem mnogo prije nego što je moj Qashqai sklopljen. Vidjećemo.Alexandr napisao: 10 Maj 2021, 12:45 Bas taj problem oko akumulatora je i oborio pouzdanost Qashqai-ja po anketama u zadnjih nekoliko godina, inace je bila na zavidno visokom nivou ranije. Kupio sam 1,3 DIG-T DCT 160 krajem 2020. i bas sam se detaljno raspitao o tom problemu. Svi prodavci, kao i ono sto sam uspeo da nadjem na netu ukazuje na to da je taj problem resen. Naravno, sa mojim QQ nemam nikakvih problema za ovih 5 meseci.
Btw, stavljen novi akumulator. Kažu trebali su to i prošli put kad sam bio al eto.
Daj malo jasnije pitanje

Salim se ja malo 
Iz nekog razloga automatik ima bolja ubrzanja a nizu max brzinu.

Iz nekog razloga automatik ima bolja ubrzanja a nizu max brzinu.
Pokušao sam skontati koji je ovo akumulator, ali ne piše nigdje ko je proizvođač, već samo model KE241-70E01-EF i piše Nissan original na naljepnici.luka78 napisao: 10 Maj 2021, 18:49Znali su to i prije nego što sam svoj kupio. Pa eto, desi se. Ostalo je još da pratim da li će i motor 1.2 pokazati znakove problema kao serije ranije, kažu da je riješen taj problem mnogo prije nego što je moj Qashqai sklopljen. Vidjećemo.Alexandr napisao: 10 Maj 2021, 12:45 Bas taj problem oko akumulatora je i oborio pouzdanost Qashqai-ja po anketama u zadnjih nekoliko godina, inace je bila na zavidno visokom nivou ranije. Kupio sam 1,3 DIG-T DCT 160 krajem 2020. i bas sam se detaljno raspitao o tom problemu. Svi prodavci, kao i ono sto sam uspeo da nadjem na netu ukazuje na to da je taj problem resen. Naravno, sa mojim QQ nemam nikakvih problema za ovih 5 meseci.
Btw, stavljen novi akumulator. Kažu trebali su to i prošli put kad sam bio al eto.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nece ni pisati jer se vodi kao Nissan OEM deo.
BTW, Nissan sam proizvodi i baterije za elektricne automobile.
https://en.wikipedia.org/wiki/Automotiv ... orporation
BTW, Nissan sam proizvodi i baterije za elektricne automobile.
https://en.wikipedia.org/wiki/Automotiv ... orporation
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Kod mene u nissanu je oem aku kojem je 10 ili 11 godina.
-
- Pridružio se: 17 Dec 2024, 13:02
Samo zelim da ti odgovorim na sve ovo sledece vozim QQ 2016 1.6 dci 135 ks 4x4 ta smejurija od motora kako je ti nazivas je oduvala X3 novije generacije pre par dana na auto putu da se nije video u retrovizoru a pokusaj da me stigne je bila misaona imenica ..Ne znam koji motor je posedovao ali svojski se potrudio da me stigne sto mu nije ni blizu uspelo...Isto tako su prosli i golfovi 7 i neki audii A4 A6Delija napisao: 20 Jun 2016, 10:37Ovo apsolutno nije tacno. Ni prvo, ni drugo.Superb III napisao:Smesno je sto iako 25cm kraci qashqai ima isto prostor u kabini kao X3. Jedan kosta 70k a drugi 24k eu a enterijeri su manje-vise istog kvaliteta.
A smesno je to sto tvrdoglavo potenciras X3 od 70k evra jer ono sto mu nabija cenu je motorizacija, a tu je Qashqai smesan. Sve i da hoces jaci motor - nema. Najjeftiniji X3 18d kosta 35.290 evra (klot, naravno) i i dalje je osetno jaci od najjaceg Qashqai-ja. Najjaci X3 35d je 23k evra skuplji od najjeftinijeg samo na racun motora, a to namerno "zaboravljas". A performanse su druga dimenzija u odnosu na smejuriju od Nissan motora.
Ja bih jako voleo da Qashqai za 25k evra daje sve to sto ti kazes - ali "malo morgen".
Jos da neko konacno kaze kako ide taj 1.6 turbo benzinac za koji sam pitao, posto je sve ostalo mlacenje prazne slame.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Moj tata je šef policije!
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja se samo nadam da ovo 82 nije godina rođenja. 
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk

Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Osoba B?
TT
TT