Balkan najgori sto se tice smrtnosti na milion osoba. Madjarska 0.3 procenta mrtvih na celu populaciju.
Opasno su omasili sa procenom smrtnosti od 0.2 procenta u odnosu na zarazene.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Zna li neko kakva je situacija sa Rumunijom i priznavanje vakcina? Zvali me da vozim nesto za Rumuniju ali kažu ako ste vakcinisani phizerom ili astra zenekom. Nezvanično ne priznaju sputnik i sinofarm. A ja vakcinisan sputnikom
Da li se neko na kraju vakcinisao Jonson & Jonson vakcinom? Onom sto se daje samo jedna. Zakazo sam sledece nedelje, nekako mi zvuci lakse da je samo jedamput dobijem
ljuba napisao: 22 Maj 2021, 09:13
Da li se neko na kraju vakcinisao Jonson & Jonson vakcinom? Onom sto se daje samo jedna. Zakazo sam sledece nedelje, nekako mi zvuci lakse da je samo jedamput dobijem
Da te ne plasim al pre dan-dva sam citao da mu je zena slovencakog diplomata u Briselu preminula 10 dana nakon primanja J&J vakcine. Neka zajebancija sa tromboze od vakcine.(ispituje se sad, mada to nece je vratiti ). Inace zena nije bila stara 40 god. Ipak J&J je sampon ne vakcina... al ti si znas
U povratku u Srbiju ne moraš u karantin bez obzira koju si vakcinu primio. Otac mi ide skoro svake nedelje u Mađarsku, od kad je vakcinisan ne ide u karantin. Početkom godine je dobio rešenje o samoizolaciji, pre vakcine.