Kvalitet goriva u Srbiji?
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Re: Kvalitet goriva u Srbiji?
Prve dve pumpe cim predjes granicu. Nisam sipao na NISu tamo kod njih.. Rodja sto je u Germaniji vozi f30 320d, kad dodje kuci u Bijeljinu sipa samo na NISu. Kaze da mu se najbolje pokazalo.
Lokalci u Semberiji mi kazu da je Neskovic za izbegavanje
Lokalci u Semberiji mi kazu da je Neskovic za izbegavanje
Eto, ne znadoh za Neskovica to. Vidim ima lom pumpi po Bijeljini, pa sipah, a i mrsko mi bilo da se vracam u grad do NIS-a. Bio u onaj stek house, a pumpa mu odmah tu uz lokal i napunih ga...
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
U Bosni samo NIS i Nestro.
-
- Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43
Ja u Bijeljini sipam ba BL petrol ili Braca Lazic, nisam cuo da ga iko hvali, ali ja problema nikada nisam imao, zadnjih 10 godina, sigurno 60-70% je bilo na njihovu naftu, pored je odmah i NIS, ali na BP je uvek jeftinije, mozda cak i najjeftinije u Bijeljini.
Oni su mi uvek usput, pa okreni obrni kod njih sipam.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Poslednjih 6 godina, 80% potrošenog dizela sam sipao u Bosni. Ostalih 20% sipano je u Srbiji, Grčkoj, Bugarskoj i malo od šanera. Od svih pumpi, od Rače do Bijeljine, ubedljivo najbolje gorivo je na NISu (Trnjaci, oko 7 km od Rače). I kod Trifkovića (4. april) i kod Neškovića sam zimi imao malo problema. Od decembra 2018. godine pa do danas, sipam samo na NISu. Nikad nisam imao problema. Imam i njihovu karticu, tako da me G drive košta oko 117 dinara.
Vec je dovoljno jeftink, bilo bi mi zao karticu da koristim kad uporedm nase i njihove cene... 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Koliko izdje usteda na rezervoar, kad se odbiju troskovi puta?NemanjaOOOO napisao: 24 Maj 2021, 14:39 Ja u Bijeljini sipam ba BL petrol ili Braca Lazic, nisam cuo da ga iko hvali, ali ja problema nikada nisam imao, zadnjih 10 godina, sigurno 60-70% je bilo na njihovu naftu, pored je odmah i NIS, ali na BP je uvek jeftinije, mozda cak i najjeftinije u Bijeljini.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
1.95km obican dizel. Sipao 95km, skinulo mi 48.5€ sa kartice. 2000din na pun rezervoar u mom slucaju nekih 50l.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Što niko ne spominje Petrol(Slovenija)? 
Po nekom mom iskustvu i iskustvu drugih, najbolji izbor.
Ja samo tamo sipam.
Lanac pumpi, gde kada odeš po prvi put u Ljubljanu na primer i kažeš da ti izdaju bilo kakav račun...a oni ti kažu, koja je firma u pitanju, umreženi smo i možemo da vidimo i firme iz Srbije.

Tu su me kupili.
Lukoil u Pirotu(na dve lokacije), par meseci nakon toga: kažite mi podatke od firme?
Pa imate u sistemu, stalno sipam na vašoj pumpi (druga)...
A ne, nismo mi umreženi...
2 km razdaljina između njih.
Znam da je franšiza u pitanju, ali ja kao neko ko je uspostavio jedan sistem franšize, znam da je moglo to da se uradi malo drugačije.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Po nekom mom iskustvu i iskustvu drugih, najbolji izbor.
Ja samo tamo sipam.
Lanac pumpi, gde kada odeš po prvi put u Ljubljanu na primer i kažeš da ti izdaju bilo kakav račun...a oni ti kažu, koja je firma u pitanju, umreženi smo i možemo da vidimo i firme iz Srbije.

Tu su me kupili.
Lukoil u Pirotu(na dve lokacije), par meseci nakon toga: kažite mi podatke od firme?
Pa imate u sistemu, stalno sipam na vašoj pumpi (druga)...
A ne, nismo mi umreženi...

2 km razdaljina između njih.

Znam da je franšiza u pitanju, ali ja kao neko ko je uspostavio jedan sistem franšize, znam da je moglo to da se uradi malo drugačije.
Sa vise strana cuh da je dobar Petrol, ali ja po navici sipam na NIS-u ili Gazpromu. Najrasprostranjeniji su, a i grad odakle sam rodom ima njihovu pumpu i Lukoil od ovih vecih i par malih privatnih
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Petrol zaobilazim kao kugu, drugar koji sipa gde stigne je skoro uvek dobijao check engine posle sipanja na petrolu, a nov ford tdci pod garancijom, sve radi normalno, al gori check dok ne naspe na drugoj pumpi.
Mozda je do forda, mozda je do novosadskog petrola, meni dosta da ih izbegavam.
Nis takodje izbegavam jer je par drugara primetilo da im sa gdrive losije radi, tipa grublji rad, cesce radi regeneracije dpfa itd.
A onda drugari koji se kunu u gdrive opljuvali obican nisov dizel, samo gdrive i ti fazoni.
Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока
Mozda je do forda, mozda je do novosadskog petrola, meni dosta da ih izbegavam.
Nis takodje izbegavam jer je par drugara primetilo da im sa gdrive losije radi, tipa grublji rad, cesce radi regeneracije dpfa itd.
A onda drugari koji se kunu u gdrive opljuvali obican nisov dizel, samo gdrive i ti fazoni.
Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ja najviše sipam na Lukoil-u, jer nemam Mol u Pirotu.
Kada sam u inostranstvu, jurim samo Shell i to je to.
Gazprom i OMV ne izbegavam, dok na Eko ne stajem ni po vodu.
Kada sam u inostranstvu, jurim samo Shell i to je to.
Gazprom i OMV ne izbegavam, dok na Eko ne stajem ni po vodu.
-
- Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43
Pa recimo uvek ti je na ED razlika 40-50 din, redko da je razlika po litri ispod 40 din. Uglavnom sipam od 50 do 65 litara, zavisi kako se potrefi.dragvorl napisao:Koliko izdje usteda na rezervoar, kad se odbiju troskovi puta?NemanjaOOOO napisao: 24 Maj 2021, 14:39 Ja u Bijeljini sipam ba BL petrol ili Braca Lazic, nisam cuo da ga iko hvali, ali ja problema nikada nisam imao, zadnjih 10 godina, sigurno 60-70% je bilo na njihovu naftu, pored je odmah i NIS, ali na BP je uvek jeftinije, mozda cak i najjeftinije u Bijeljini.
Sto se ustede tice, zavisi kako posmatras, ja recimo idem tamo svakako svake 2-3 sedmice, tako da me iz NS i nazad put izadje dzabe.
Ljudi tamo odlaze uglavnom ako ne idu privatno, odu u Etno selo, obave neki shoping, vrate pdv, pa su ustede individualna stvar,ja za ovih 10ak godina ne znam da li sam 2 puta iskoristio da vratim pdv i to je bilo ne zbog sebe nego nekome iz BN uzmem provozam to do NS i vratim mu...
Čije gorivo prodaje Petrol, NISovo ili uvozi iz Rumunije, Madjarske, Makedonije???
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Danas je dan za Shell ED na Novom Beogradu.