Sinisa G. napisao: 24 Maj 2021, 14:06 Ako ti je bitno (kao meni) da tel. moze da prezivi atomski
udar i da ga ne drzis kao malo vode na dlanu, kupuj.
A ako juris neke cuda muda performanse, ekrane
i slicno, zaobidji CAT. Za iste pare drugi tu nude vise.
Ja sam ekstremno zadovoljan i sa predhodnim S41
sem je..ne kamere koja je teski krs. Ova je bolja ali
opet daleko od konkurencije, a ostale gluposti koje
ostali nemaju(senzori,laseri,infrared) ce ti biti interesantno
mozda par dana, ali realno i nema neku upotrebnu
vrednost.
Ja se razmisljam da sledeca zamena laptopa buze zamena za tablet. Nisam bio neku ljubitelj tableta ali ova nova kombinacija mi je skroz primamljiva. Potogovo ovo sa Dex-om mi se svidja, nadam se da ce to jos bolje i vise razvijaju.ljuba napisao: 24 Maj 2021, 19:23 Ako neko ima slicnu dilemu između Ipad-a i Android tableta kao ja evo mog iskustva. Posle dužeg razmišljanja uzeo sam Samsung Tab s7 plus. Prelomio sam na ceni, odnosno što se baš više dobija za isto para. Gledao sam najnoviji model iPad air sa olovkom koji bi me izašao oko 710 eur i ovaj za 718 eur. Najveća prednost iPad-a je u update-u OS-a kao i u držanju cene. Moj 6 godina stari tablet (iPad Air 2) koji radi sa najnovijim software-om, i skoro nepromenjenom brzinom, sto je i negativna stvar pošto me ne motiviše da kupimnovi.. Na kraju je storage (128Gb vs 64Gb), veličina ekrana (12,4inca vs 10,4inca) i opšti kvalitet ekrana i zvuka (pricam sve vreme o iPad Air vs Samsung S7+) prelomio u stranu Samsunga. Videćemo kako će se pokazati na duže staze. Već vidim sebe kako cu za par godina da kukam kada ne budem više mogao da updateujem OS, ali videćemo... Za sada prvi utisci su stvarno dobri, jako brz i sve daje što reklamira
Posebno me oduševila olovka, kojoj je konačno kašnjenje smanjeno na skroz neprimetno, kao i sasvim upotrebljiva korišćenje tableta kao drugog ekrana za Windows mašinu..
Mozes na tv lagano od prosle godine su napravili i wireless ili preko preko konektora.grujicd napisao: 26 Maj 2021, 18:43 Ček, zar nije Dex da se povežeš na kompjuter, pa onda koristiš njegov ekran, miš i tastaturu? Može i bez PC-a? Ajde, tastatura i miš mogu bluetooth, a monitor? Neki USB-C na HDMI konverter?