Mobile uploads
-
- Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43
Re: Mobile uploads
Jos kad se doda da svi guraju sada ovaj activ sound... Pa ispada jos fake izduvi, fake zvuk...
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Fake zvuk je ipak pobednik. To je po mom misljenju cak i gore od fake izduva. Sta je sledece?
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Sledeće je fake volan da se igraš kao malo dete, dok auto sam vozi 

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ima jos jedan tu u blizini 

ovaj gordini mislim da je u oglasima, dosta lpse izgleda sa belim felnama nego ovaj ispred....taj auto mi je generalno ruzan ali ima zanimmljivih delova pa mi u neku ruku dodje nekako cudno simpatican a mnogo je lepsi kad se skine krov
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Neko iz moje zgrade ga vozi. Ko igracka nekako deluje. Voli uvek da ga posadi tu na prolaz za hitne sluzbe. Ranije je tu uvek parkirao neki pandur pa ostavi govnarski neku legitimaciju da se vidi da ga ne dira slucajno niko. I ovaj sad ima okacenu neku zastavicu zandarmerije.
Taj ispred se nije pojavljivao do sad
.
Taj ispred se nije pojavljivao do sad

Za ove fake izduve, stavljanje spojlera i branika M ,RS, AMG na dizelaše, ili ono najgore lepljenje 3.0TDI Quattro na 2.0TDI FWD , ili bilo šta na tu temu....
Ljudi koji iole prate dešavanja, mogu na prvi pogled da skontaju šta je šta. Dakle, to je fail u startu.
Ostalih 95% verovatno ne interesuje da li neki auto 1-2-4 izduva ili da li je fake ili pravi S4(a ono ispod haube 2.0tdi) ili AMG63,(a ono 3.0d), pa je i sa te strane opet fail.
Meni ne smeta, ali ni ne znam koga to impresionira.
Ljudi koji iole prate dešavanja, mogu na prvi pogled da skontaju šta je šta. Dakle, to je fail u startu.
Ostalih 95% verovatno ne interesuje da li neki auto 1-2-4 izduva ili da li je fake ili pravi S4(a ono ispod haube 2.0tdi) ili AMG63,(a ono 3.0d), pa je i sa te strane opet fail.
Meni ne smeta, ali ni ne znam koga to impresionira.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Oznake su bzv, lepljenje nesto sto nije.
Ali staviti M, AMG, S line branike nikako ne moze biti bezveze kad se fabricki porucuje.
BMW npr 5icu uzmes M paket i obicnu, drugi auto.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Ali staviti M, AMG, S line branike nikako ne moze biti bezveze kad se fabricki porucuje.
BMW npr 5icu uzmes M paket i obicnu, drugi auto.
Nismo se razumeli. Mislim na budženje npr. kod mene u naselju se vrti jedan Audi A6 C7 kao tvoj,ali prepakovan spolja da liči na RS6. A pod haubom mu traktoriše 2.0dizel. Ono , dodje mi da ga pitam- zašto? Čemu to?
Ovo što ti kažeš o fabričkim paketima opreme je druga tema. Ali i tu se ne slažemo baš- npr. Meni se BMW 5ica G30 više svidja u Luxury paketu, nekako mi je elegantniji i ide uz takvu vrstu vozila.
Na 5-ici mi nikako ne stoje oni četvrtasti izduvi i ona crna plastika.
Generalno, fabrika namerno sjebe izgled auta da bi ljudima uzimali dodatne pare na doplatama. Npr. R-Line (Passat,Tiguan) izgleda 10puta bolje od "običnog" , lagano su mogli da stave taj R Line da bude standardni dio, ali jbg.
Ovo što ti kažeš o fabričkim paketima opreme je druga tema. Ali i tu se ne slažemo baš- npr. Meni se BMW 5ica G30 više svidja u Luxury paketu, nekako mi je elegantniji i ide uz takvu vrstu vozila.
Na 5-ici mi nikako ne stoje oni četvrtasti izduvi i ona crna plastika.
Generalno, fabrika namerno sjebe izgled auta da bi ljudima uzimali dodatne pare na doplatama. Npr. R-Line (Passat,Tiguan) izgleda 10puta bolje od "običnog" , lagano su mogli da stave taj R Line da bude standardni dio, ali jbg.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ni meni se ti nastavci kod trifketa ne svidjaju, no njegova lova pa moze da radi sta hoce. Novi A7 je svakako top auto i bez tih nastavaka, lepo su oni to odradili. Inace mi je ta prica bljak, ili to ili one lajsne koje nesto treba da predstavljaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kratak video. Ne bih generalizovao, ali verujem da bi većina klinaca isto uradila.
Bacaju i matori iz automobila, zašto ne bi i oni?
TapaT
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
@member, M, R line to im je bas laganica dodatni kes. Jbt Tiguan 2017to R line kosta 30% vise od Obicnog, zbog branika i volana. Suludo. Da kao polovan ne nov, i sto je jos gore kupuje se kao lud bukvakno daju ljudi 25-26000e za njega a imaju Highline za 19 20.000e.
Q5 novi se ni ne vidi S line skoro. AMG E 213W isto malo branik prednji, zadnji skoro isto. G30ici znaci, bezveze mi je onaj prednji branik na standardu.
Ali megde vredi dati doplatu, a negde je suludo, sve zavisi
Q5 novi se ni ne vidi S line skoro. AMG E 213W isto malo branik prednji, zadnji skoro isto. G30ici znaci, bezveze mi je onaj prednji branik na standardu.
Ali megde vredi dati doplatu, a negde je suludo, sve zavisi
Vecu razliku prave farovi na g30 a po meni m sport ima smisla kad je bar 540.