Treba mi pomoc oko mog ljubimca, kao sto u naslovu pise vozim Peugeot 206 1.4 hdi 50kv 2004 god.
Pre 2godine sam menjala alternator, alnaser i akumulator jer mi se alternator zapalio i sve sam morala drugo da uzmem. Uzela sam polovno nisam remontovala, ali sam uzela sa novijeg modela.
Desava mi se sledece, kada duze vozim auto kad se dobro zagreje i kad se ugasi posle toga nece da upali, ima struje,kad dam kontakt ali nece da zavergla, i onda moram da ga palim na gurku ili da cekam da se ohladi i kad se ohladi upali. Pre neki dan sam primetila na bordu mi je izbacio posle 2 sata cekanja "eco mode" u nakon toga je hteo da upali ali vec je bio skoro hladan.
Menjala sam mu pre neki dan senzor polozaja radilice jer su mi rekli da je to problem,jer je povremeno u vožnji znao da cimne pa su mi rekli da zato i ne pali. Ali ocigledno nije taj problem jer i dalje ne pali.

Da li je moguce da me alnaser koji sam vec menjala zeza, i da li imate iskustva sa auto servis Markovic na Smederevskom putu, treba mi neki dobar i pouzdan majstor da mi to popravi, a da mi ne poskida pola ispravnih delova i da je ok sa cenom?Beograd je u pitanju.
Hvala vam u napred na pomoci.