Kurirske službe
Re: Kurirske službe
Koji je to forum? Secam se nekog warez foruma al sumnjam da to ima i dalje.
Izvinjavam se što vam upadam u raspravu 
Da napišem nastavak: poslao sam e-mail za reklamaciju i dobio odgovor da je "kurir 2 dana dolazio na adresu i 2 puta zvao na telefon, i da zbog toga nije mogao predati otkup" - a što je potpuna laž i izmišljotina.
Onda sam zakazao preuzimanje nove pošiljke, čisto da vidim šta će se desiti. I došao je neki kurir kojeg prvi put vidim, sa nekim civilnim pikapom ali mi je uredno izdao slip sa Aks-ovog aparata i pošiljka je vidljiva u sistemu.
Ja ga pitam: "A gde su pare? ", on kaže, "Nemam ti ja pojma o tome, ako hoćeš da uzmem paket, uzeću,,ako nećeš, nikome ništa".
I tako, videćemo šta će biti.

Da napišem nastavak: poslao sam e-mail za reklamaciju i dobio odgovor da je "kurir 2 dana dolazio na adresu i 2 puta zvao na telefon, i da zbog toga nije mogao predati otkup" - a što je potpuna laž i izmišljotina.
Onda sam zakazao preuzimanje nove pošiljke, čisto da vidim šta će se desiti. I došao je neki kurir kojeg prvi put vidim, sa nekim civilnim pikapom ali mi je uredno izdao slip sa Aks-ovog aparata i pošiljka je vidljiva u sistemu.
Ja ga pitam: "A gde su pare? ", on kaže, "Nemam ti ja pojma o tome, ako hoćeš da uzmem paket, uzeću,,ako nećeš, nikome ništa".
I tako, videćemo šta će biti.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Na ovom forumu postoji takvo pravilo, ako ćemo već da idemo u sitna creva onda je osnovni red da poštuješ pravila foruma u kojem učestvuješ.Heinz napisao: 05 Jun 2021, 23:05 Forumi se raspadali i propadali ali su valjda samo to pravilo poštovali.
Taj neki forum gde je Kutija nema takva debilna pravilna, niti se šalju opomene tog tipa koje su 10x gore za čitljivost. Ali traje preko 20 godina.
Pa ti vidi
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Inače, intervencija ti je baš na mestu i ovakav izgled diskusije u desktop varijanti zaista ne ometa čitljivost teme, a komentar u jednoj rečenici "nemoj citirati post iznad tvog" ometa. Na TT je još gore, skroluješ duplo za dve rečenice.

Al pošto je admin foruma od 20 godina, sigurno da zna bolje. Pa ovo je bukvalno najneuspešnije šlihtanje ikada

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Kakvo šlihtanje? Mašiš poentu.
Ovaj forum su napustili mnogi upravo zbog nedostatka moderacije, a jedino pravilo koje postoji i primenjuje se je "ne citiraj post iznad". Besmisleno.
Ovaj forum su napustili mnogi upravo zbog nedostatka moderacije, a jedino pravilo koje postoji i primenjuje se je "ne citiraj post iznad". Besmisleno.
Smisleno ili ne, vratite se na temu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne vidim.potrebu za citiranjem.posta iznad, potpuno je nepotrebno, ne bi bilo zgoreg koliko ko moze da to poštuje. Mislim da cak na nekim forumima automatski blokira citiranje takve vrste. Apropo teme, drugar je trebao da mi posalje neku slavinu, nazvao Postexpres da dodju po robu, nikad dosli nisu. Svega ima.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Au ala se raširi rasprava
Ljudi, tako je kako je. Svi bi mi da menjamo svet ali niko ne može da promeni jednog čoveka a kamo li sistem ili ceo svet. Jedino možeš promeniti svet na bolje ako promeniš sebe. Ja počeo i vidim da je moj mikro svet bolji, sad čekam i da ostali počnu da se menjaju pa da se osete promene i na makro nivou.
Jebo 100 dindži, nas 5 dnevno možemo poboljšati život jednog čoveka i život njegove porodici a njegova zahvalnost neće izostati. Toliko je život jednostavan a mi ga baš zakomplikovasmo. Daj da bi dobio...

Ljudi, tako je kako je. Svi bi mi da menjamo svet ali niko ne može da promeni jednog čoveka a kamo li sistem ili ceo svet. Jedino možeš promeniti svet na bolje ako promeniš sebe. Ja počeo i vidim da je moj mikro svet bolji, sad čekam i da ostali počnu da se menjaju pa da se osete promene i na makro nivou.
Jebo 100 dindži, nas 5 dnevno možemo poboljšati život jednog čoveka i život njegove porodici a njegova zahvalnost neće izostati. Toliko je život jednostavan a mi ga baš zakomplikovasmo. Daj da bi dobio...
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
I onda je mrmot zavio cokoladu.

Pobedio si, odjavljujem se sa teme..
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Kako god ti je milo.

U poslednje vreme mal' mal' pa mi stigne raspakovano, bukvalno rastrgnuto poluotvoreno pakovanje. Bez truda da se bar malo prilepi nazad. Kurir ne zna ili da neko imbecilno objasnjenje. Cini mi se češće sa post expresom. Jel imao neka ta iskustva? Mozda sam im sumnjiv nesto
ali cak da je i to, moze to malo suptilnije.
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Stigao danas paket Post expressom, sve zatvoreno.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

I meni su PostExpress pošiljke uvek stizale u onom belom plastičnom omotu, sa adresnicom (adresnim listom) u providnom "džepu", sve onako kako je mašinski zatvoreno u pošti.
Ђенерал Јанковић
Post-ekspres poskupljuje od 1. novembra do 100 posto
Od 1. novembra pošiljke preko “Post-ekspresa” poskupeće u unutrašnjem poštanskom saobraćaju, kako “Novosti” saznaju, za čak 100 odsto.
Kada je reč o paketima koji se šalju za naredni dan do 19 časova, umesto dosadašnjih 200 dinara za paket do pola kilograma, sada će pošiljaoci morati da izdvoje 400 dinara. Za pošiljke do dva kilograma koje su putovale za 250 dinara, nova cena je 500 dinara.
Umesto dosadašnjih 340 dinara, za slanje paketa težine od dva do pet kilograma moraće da se izdvoji 600 dinara, nova cena za teret do 10 kilograma je umesto 460 dinara – 800, a za 20 kilograma, umesto 660 – 1.100 dinara.
Usluga “danas za danas” koštaće od 750 do 1.500.
Od 1. novembra pošiljke preko “Post-ekspresa” poskupeće u unutrašnjem poštanskom saobraćaju, kako “Novosti” saznaju, za čak 100 odsto.
Kada je reč o paketima koji se šalju za naredni dan do 19 časova, umesto dosadašnjih 200 dinara za paket do pola kilograma, sada će pošiljaoci morati da izdvoje 400 dinara. Za pošiljke do dva kilograma koje su putovale za 250 dinara, nova cena je 500 dinara.
Umesto dosadašnjih 340 dinara, za slanje paketa težine od dva do pet kilograma moraće da se izdvoji 600 dinara, nova cena za teret do 10 kilograma je umesto 460 dinara – 800, a za 20 kilograma, umesto 660 – 1.100 dinara.
Usluga “danas za danas” koštaće od 750 do 1.500.

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Kad smo kod Postexpresa, da li kad ih nazovete pre podne za paket do 19 casova sutra treba da dodju isti dan da pokupe paket?