PayPal
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: PayPal
Obratio sam se prodavcu jer paket ne stiže, kao videće i produžio mi trajanje buyer protection, pre dva dana bilo fazon 12 dana do isteka sad piše closed a nije mi refundirano, wtf????
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
On mi je produžio za 15 dana kojih je isteklo (pre 15 dana mi produžio), ali kada mi je produžio prikazalo mi se u odbrojavanju 15+x dana koje sam imao do isteka. I sada odjednom nestali ti dani 

Otvori dispute na PayPal-u, veoma brzo se sve reši
Ja sam porucio sa Alija masku za telefon i stigne posiljka medjutim u tom periodu bio poslom van zemlje i nasi vrate paket za Kinu...cujem se sa prodavcem i lik pita samo da ne otvaram dispute, kaze poslace opet..produzio sam dodatno buyers protection tako da se nadam da nece biti problema inace ide dispute, to resava uglavnom sve.
LG G4
LG G4
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Što bi dispute rešavao situaciju u kojoj ti nisi podigao paket koji je uredno stigao?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Koliko sam razumeo, paket nije stigao
Ne, paket je stigao nego ja nisam bio u zemlji u to vreme i paket se vratio nazad. Pa napisao sam da ne resavam problem disputom vec sam se dogovorio sa prodavcem da opet posalje...tek tada ako bude problema pokrecem dispute.
LG G4
LG G4
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ko plaća to novo slanje paketa?
There are 10 kinds of people in the world:
My bad...nisam razumeo celu situaciju 

Platicu ja, moja je greska silom prilika bila.
LG G4
LG G4
Jos mi nisu stilgi svi paketi koje sam porucio tokom 11.11 akcije. Stiglo mi je 9 paketa do danas, za jedan paket mi pise u tracking da je sleteo avion iz Malezije jos 23. novembra ali nema traga u trackingu nase poste.
Je li treba nesto da preduzimam, da zovem carinu i postu, pisem prodavcu da proveri gde je ili da prosto sacekam.
Nema sanse da je pokusana isporuka, uvek je neko prisutan da primi.
Je li treba nesto da preduzimam, da zovem carinu i postu, pisem prodavcu da proveri gde je ili da prosto sacekam.
Nema sanse da je pokusana isporuka, uvek je neko prisutan da primi.
Ja nisam ništa dobio još uvek
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Samo cekanje, meni nije stiglo pola. Nije svaki tracking isti, niti mora da prati na nasoj teritoriji.