Koji internet koristite?
Re: Koji internet koristite?
Oni trenutno drze monopol na celom balkanu i dokle god ne dodje neko sa ozbiljnom kintom i pusti fajber sa simetricnim konekcijama ili barem 2/1 nema price o smanjenju cena ili ozbiljnom povecanju aplouda.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ja sam presrećan što mi je taj "monopol" konačno došao u zgradu, da zameni dve državne alternative koje sam imao pre toga (Telekom i PTT KDS)
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Danas i sutra bice radova na mrezi, pa su moguca usporenja.
- H4wkeye
Meni i dalje stare brzine. Ja imam superset tako da sam imao 50+10 mbit, tj 60. Medjutim sad mi je i dalje 60... A trebalo bi da bude 70 osim ako majmuni nisu zakinuli za superset brzinu.
Edit: Ipak nisu zakinuli, do kraja nedelje ce da se postepeno pustaju povecanja.
Edit: Ipak nisu zakinuli, do kraja nedelje ce da se postepeno pustaju povecanja.
Mislim da ide od nizeg, ka visim paketima.
Meni ce verovatno tek kroz par dana pojacati.
Meni ce verovatno tek kroz par dana pojacati.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- H4wkeye
Meni nije jos nista pusteno ali procitah na SBB forumu da odes na mojsbb.rs stranicu i tamo pod Uredjaji kliknes da restartujes modem. Uradio to malo pre i sad ide nova brzina (iako na sajtu stoji i dalje 60/3 ali nema veze, sad je 70/4 koliko i treba.)

Meni nisu promenili, probao sam i sa hard i soft restartom modema.
Podigli su cene, kome je bitno.
Podigli su cene, kome je bitno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kod mene je i dalje starih dobrih 70/4 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Takođe. Treba im vremena, bićemo strpljivi 

Samo pozoveš naprednu podršku ili poruka na FB, odmah ažuriraju modem. Imaju problem kod automatskog ažuriranja, ako ti stoji nova brzina na portalu a imaš staru, znači nije automatski dobro sinhronizovan. Upoznati su s tim.
Evo kod mene:

Evo kod mene:

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Meni pušteno sinoć nakon poziva tehničkoj službi. 150/8
cozmo napisao:Samo pozoveš naprednu podršku ili poruka na FB, odmah ažuriraju modem. Imaju problem kod automatskog ažuriranja, ako ti stoji nova brzina na portalu a imaš staru, znači nije automatski dobro sinhronizovan. Upoznati su s tim.
Takoe... Malopre nazvao, neka umilna snajka mi rekla da će biti do kraja nedelje - ne postizavaju. Posle 20 sec od prekida razgovora mi se restartovao Cisco i evo ide 60/4...