Dobro veče
Re: Dobro veče
To je malo nemoguce...Floyd napisao:E mnogo mi idu na bip balkanske guzonje koji glume opustnciju sa obicnim ljudima dok oko njih stoje telohraniteljiNexT napisao:Meni je samo fascinantno da lik nije nadrkani politicar koji mrtav pijan seda na zadnje sediste (kakvih sam brdo video kod takvih restorana) nego zajebant koji stane i poprica normalno sa ljudima koji cuvaju parking, i sam vozi...![]()
Aj da ga vidim da se vozi na biciklu bez obezbedjenja kako to rade njegove kolege u CH
Za ostalo se slazem sa DW.
Zena koja je kucni prijatelj sa njima mi je par puta rekla da on pizdi na obezbedjenje, na kola pod pratnjom svaki dan itd, ali je neko iz MUP-a, BIA-e ili cega vec procenio da on mora da ima obezbedjenje 24/7 i ne moze Djilas na to da utice...
Necu da ispadne da ga branim, to je jednostavno cinjenica...
Trojke, kako moze da se isplati kad ce sve na njemu biti staro istih tih 15 god, prva ugradnja

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Čestitam Bane.NexT napisao: Bane, 7 godina za 33k?![]()
To je umececestitam

Tako sam i ja uživao, a onda su jedan dan stigli papiri iz biohemijiske laboratorije.Day Walker napisao: Nego sto sam se nazdrao u KFC-u, imaju neku do jaja torticu sa sumskim jagodama

NexT napisao:Auto treba kupiti od mene, stalno novi delovi na kolima, sve lepo razradjeno, novo...![]()
To me potseća na Mućke i priču o Triggovoj metli.

Širim haos!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
U tom slucaju ili od Nexta, ili od Heroja... Koliko sam cuo njegova Mecka malo malo pa dobije novo odelo... Barem si siguran da nikada nije udarana
...

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Danas baš videh crnu Mečku C, pa sam pomislio da je Heroj. Kad ono neka bakuta. 

Širim haos!
pazi, on kako vozi, njegova sve dobija novo... Ako ovako nastavi, samo ce sasija biti fabricka, sve ostalo ce biti 2010. godiste i mladje xDbane valjevo napisao:U tom slucaju ili od Nexta, ili od Heroja... Koliko sam cuo njegova Mecka malo malo pa dobije novo odelo... Barem si siguran da nikada nije udarana...
Moj auto se makar cuva

sta, kao Kreten nema bakutu?methane.master napisao:Danas baš videh crnu Mečku C, pa sam pomislio da je Heroj. Kad ono neka bakuta.

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Mamin Kalos, 6 godina i 8 meseci - 29.000km 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja sam danas dosao u posed izvesne kolicine slatkog od sumskih jagoda...Day Walker napisao:imaju neku do jaja torticu sa sumskim jagodama
Sveze brane, stigle iz Ivanjice...

- Gaginh0
Jesam ja ikad rekao da je to dobar auto?
Mrzim ga, 1.4 motor koji trosi 10 litara po gradu, nepregledno sranje, kad zatvoris vrata iams osecaj kao da si stao na komad lima i udubio ga, od tamacirunga mozes loptu napraviti koliko su savitljivi... Necu dalje...
Mrzim ga, 1.4 motor koji trosi 10 litara po gradu, nepregledno sranje, kad zatvoris vrata iams osecaj kao da si stao na komad lima i udubio ga, od tamacirunga mozes loptu napraviti koliko su savitljivi... Necu dalje...
- bane valjevo
Gaginh0 napisao:Mamin Kalos, 6 godina i 8 meseci - 29.000km
Tu smo negde

- Gaginh0
Pa pazi, sad se jos nece voziti do septembra, jer je raspust (mama radi u skoli), a pocetkom oktobra ce mu biti 7 godina, tako da te necu stici 
Osim ako kojim slucajem prodam Pola, pa tata i ja budemo naizmenicno koristili Skodu i Kalosa...
Upravo sam sad skontao da sam ja toliko km presao za 2 godine
Sta onda NexT i Kreten da kazu...

Osim ako kojim slucajem prodam Pola, pa tata i ja budemo naizmenicno koristili Skodu i Kalosa...
Upravo sam sad skontao da sam ja toliko km presao za 2 godine

Sta onda NexT i Kreten da kazu...
- bane valjevo
Pih... Barem po necemu da budem prvi na forumu...
Opran i sredjen Getz pre neki dan jer smo vozili pse do veterinara u Pancevo... I nisam ja bio tu kada je majka moje devojke na svoju ruku namazala tablu nekom supstancom koju je verovatno pokupila onako u Metrou... Danas kad sam video samo sto se nisam onesvestio... Tabla se presijava, ali PRESIJAVA!!!
Prvo me je celim putem od Karaburme do Masinca zaslepljivala i bukvalno nije moglo da se gleda normalno, onda mi je bilo vrucina i ja konj otvorim prozor dok sam vozio i nisam ukapirao da se sva prasina koja je uletala kroz prozor lepila za tablu (za koju nisam bio svestan da je masna) i sada sve izgleda bukvalno USRANO!!!

Opran i sredjen Getz pre neki dan jer smo vozili pse do veterinara u Pancevo... I nisam ja bio tu kada je majka moje devojke na svoju ruku namazala tablu nekom supstancom koju je verovatno pokupila onako u Metrou... Danas kad sam video samo sto se nisam onesvestio... Tabla se presijava, ali PRESIJAVA!!!
Prvo me je celim putem od Karaburme do Masinca zaslepljivala i bukvalno nije moglo da se gleda normalno, onda mi je bilo vrucina i ja konj otvorim prozor dok sam vozio i nisam ukapirao da se sva prasina koja je uletala kroz prozor lepila za tablu (za koju nisam bio svestan da je masna) i sada sve izgleda bukvalno USRANO!!!

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ahahah... sta si ocekivao od takvog auta?Gaginh0 napisao:Jesam ja ikad rekao da je to dobar auto?
Al bar ima 4 cilindra

Brzine idu u H-a !!!

- Gaginh0
@ bane - to ti je vec zena, ako njena majka moze da ti sredjuje auto
@ DW - nebih menjao moja 3 cilindra, za tri ta Kalosa sa po 4 cilindra! Stvarno mrzim taj auto, mozda je neopravdano, ali mrzim ga!

@ DW - nebih menjao moja 3 cilindra, za tri ta Kalosa sa po 4 cilindra! Stvarno mrzim taj auto, mozda je neopravdano, ali mrzim ga!