Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
Sviđa mi se ideja da mu se ubuduće skandira "Vučiću šećeru"
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
I na kraju jer vam ŠEĆER dao pare ili nije? 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
http://www.mozzartsport.com/vesti/sudij ... deo/129372
Kako li ce Tomic reagovati na to da penal ipak nije postojao.
Sent from my Huawei P8 lite using Tapatalk
Bilo je i za ocekivati da sudijska komisija donese ovakvu odluku. Verovatno zato i protestuju sto je snimak otisao u UEFA-u .
Mislim da Tomic nece promeniti misljenje, valjda covek vise veruje svojim ocima nego Mrakicu
Mislim da Tomic nece promeniti misljenje, valjda covek vise veruje svojim ocima nego Mrakicu

naravno da je postojao i to se lepo vidi na slikamaKuzmanovic napisao:http://www.mozzartsport.com/vesti/sudij ... deo/129372
e sad, što razne komisije ovde decenijama ljude prave ludima, to je za drugu temu
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Kuzmanovic
Daj Crni, lepo se vidi da je Mihajlovic skocio na igraca prilikom driblinga, covek je isao da mu se svira penal.
- Kuzmanovic
https://youtu.be/KccqqVWBgRs
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Jeste i malo teatralno pao, al cist penal 

- Kuzmanovic
Iz onog kadra sa strane se vidi kako je skocio pre kontakta.
Potpuno je nebitno, jer sama utakmica nista nije odlucivala, ali ajde cisto da iznesem svoj stav.
Mihajlovic jeste malo teatralno pao, ali se jasno vidi narocito na kameri iza gola da Petkovicu nisu noge na zemlji vec da iz dva pokusaja pokusava da spreci prolaz i tu nastaje kontakt nogom, plus i desnom rukom blokira prolaz. Sudija dosta blizu stoji i morao je da vidi taj kontakt, tako da mislim da je pogresio.
Sto se tice ofsajda tu je cista situacija, ocigledna greska pomocnika, kao i na utakmici Partizan-Radnicki gde je bas Mihajlovic dao gol iz cistog ofsajda
Mihajlovic jeste malo teatralno pao, ali se jasno vidi narocito na kameri iza gola da Petkovicu nisu noge na zemlji vec da iz dva pokusaja pokusava da spreci prolaz i tu nastaje kontakt nogom, plus i desnom rukom blokira prolaz. Sudija dosta blizu stoji i morao je da vidi taj kontakt, tako da mislim da je pogresio.
Sto se tice ofsajda tu je cista situacija, ocigledna greska pomocnika, kao i na utakmici Partizan-Radnicki gde je bas Mihajlovic dao gol iz cistog ofsajda
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ja ovo nikako ne bih svirao. Gari je počeo da pada dok je još bio pola metra od igrača. Da je to malo iskusnije uradio, možda ga je i mogao iznuditi.
Napominjem da ovo ne govorim zato što mi je klub postao zvezdina filijala...
Napominjem da ovo ne govorim zato što mi je klub postao zvezdina filijala...