Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ne to je u evrima za 64 GB model.
u DE je ip6 obican, 64GB 800e.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Znam, tehnika je jeftinija u CH 

Ja mogu da nabavim iPhone 6 za 360e od 16gb, 420e za 64gb i iphone 6 plus 16gb za 420e.
Mislim da bi ih mogao jako brzo s odličnom zaradom prodati u Srbiji ali ne znam šta da radim.
Mislim da bi ih mogao jako brzo s odličnom zaradom prodati u Srbiji ali ne znam šta da radim.
Ko ce da mu kaze sta da radi?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Kako to mozes da nabavis ?AcaKayak napisao:Ja mogu da nabavim iPhone 6 za 360e od 16gb, 420e za 64gb i iphone 6 plus 16gb za 420e.
Ma znam da mogu prodati momentalno sa skoro duplo višim cenama, ali me nervira jer je taj način kupovine preko firme nekog Francuza s kojim moj ćale posluje.
Lik ima ogromnu firmu i dobija nenormalne popuste nemam pojma po kom principu i još kad bi se skinuo porez izadju te cene koje sam naveo. Dogovorio sam se sve sa sinom od tog lika i nije nikakav problem za mene da uzmem, ali ne znam koliko mi je pametno da ostavljam utisak poslovnom partneru mog oca kako sam trgovac telefonima. Jedino da prodam priču da za društvo uzimam, ali opet mi nekako glupo.
S druge strane, za 10 komada bih lako mogao zaraditi 3000e i to momentalno, kad bi ih ponudio za 700e komad otišli bi odmah.
Lik ima ogromnu firmu i dobija nenormalne popuste nemam pojma po kom principu i još kad bi se skinuo porez izadju te cene koje sam naveo. Dogovorio sam se sve sa sinom od tog lika i nije nikakav problem za mene da uzmem, ali ne znam koliko mi je pametno da ostavljam utisak poslovnom partneru mog oca kako sam trgovac telefonima. Jedino da prodam priču da za društvo uzimam, ali opet mi nekako glupo.
S druge strane, za 10 komada bih lako mogao zaraditi 3000e i to momentalno, kad bi ih ponudio za 700e komad otišli bi odmah.
- half man
Ja bih prvi uzeo 

Najjače je što sam ja kupio sebi macbook pro za 1500e kao super cena i pišem tom liku nedelju dana kasnije i on kaže pa mogli smo ga uzeti za 900.
- half man
Ajde nabavljaj nama s foruma po toj ceni ako je to provereno 

Naravno, prethodnih mesec dana me trpate oko knjige koju sam postavio, sad sam svima najbolji drug 
700e i da pevate od sreće!

700e i da pevate od sreće!
- half man
Kakve knjige,ja nisam u toku 

100% imas udeo u vulkanu, nalozio nas da pokupujemo knjigu, 700 po 700 dinara, milion !