Ako se odlučim za veće nabavke naravno da ću ovde izaći u susret ko bude želeo, ali nemojte se previše nadati jer za sada nemam to u (sigurnom) planu.
Malo pre sam počeo da se dopisujem s jednim dobrim drugarom da ide preko njega a da se ja tu ne pominjem uopšte pa ću videti kako će proći, mogu ponuditi i tom iz Francuske procenat da ne kaže svom ćalu (ne bih ga platio da ćuti nego i kad bi rekao bili bi ortaci pa bi još i pozitivni ispali, kao deca a već rade nešto bl bla) i onda ako bi se to dogovorili ne bi samo iphone gurali nego i ostalu elektroniku. I nije samo apple u pitanju, može bilo šta. Cene za nabavku su nam bukvalno 60% i to ne cena u Srbiji, nego cena koje nađeš na kupujem prodajem. Pitanje je doduše koliko i oni mogu da nabave, ali s obzirom da im firma vredi stotine miliona, sumnjam da je bilo kakva razlika bio 1 ili 100 iphoneova.
Potencijalni problem je koliko njegovog sina uopšte interesuje da se bakće zbog par stotina ili koju hiljadu eura kad mu to realno nisu neke pare, može to svaki dan da uzme ako hoće, nije mu strog otac. Meni će izaći u susret za mene, ali baš da se svaki dan oko toga zeza ili tako nešto, ne znam...