Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Ne brže od života!

Post od Delija »

Pisao sam vec. Identicna situacija, s tim da se covek na kraju klanjajuci se zahvaljivao.

U NSu ljudi generalno nemaju pojma da voze, a jos su i bahati i totalno pogubljeni.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Vladapetr napisao:Tući dok mu bulja ne poplavi... Uf ne znam da li me išta izludjuje više od ovoga.

Ovo je negde u NS.

http://youtu.be/yCs3Pc504c4
To negde ti je na 30ak metara od Supa. Ugao K. Petra i K. Marka. NS je odavno zreo za semafor i na najmanjem pesackom a kamoli na jednoj od prometnijih raskrsnica (u popodnevnim satima). Tuda prolazim svaki dan posto kupim kevu sa posla. Da znas koliko se tek ceka za skretanje levo iz smera koji nema prvenstvo upucao bi se bukvalno. Pre neki dan udarena zena na pesackom kod Dalton zgrade, na Bulevaru. Kakav je zastoj bio, nije se ni znalo u koju traku preci. Kad padne kisa, sedi kuci bolje. Klinefelteri za volanom.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Neverovatno kako je vecini I vozaca I pesaka I bajkera prvi refleks na sirenu da jebu sve po spisku umesto da se osvrnu oko sebe.

Bas juce vidim nekog momka vozi sa sklopljenim vozackim retrovizorom, nemam pojma kako je to uspeo da ne primeti, ja stojim na semaforu pored njega I spustio prozor I uzeo da sviram I masem da mu privucem paznju, kada me je skontao vidim da se trznuo I zapucao pogled ispred kao mazga I ne reaguje, mozda je mislio da hocu da se pickaram :D

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Šta drugo od alfiste da očekuje? :mrgreen:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

To bre sve besno, podivljalo! :)

Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Day Walker napisao:Šta drugo od alfiste da očekuje? :mrgreen:
Npr. pitanje ima li kablove ili cevasti trinaest... :-D

To mesto gde je bio udes je na mojoj svakodnevnoj ruti. Tri stvari koje cesto vidjam - ne staje se pesacima ni tu, ni kod masinske skole na slicnom prelazu. Drugo je sketanje levo iz ulice Z.O.Vuka u Kisacku iz trake za polukruzno i trece, kada se iz Kisacke iz pravca centra skrece levo na bul. Jase Tomica, redovno neko iz pravca Kontrasta iz trake za desno, koja je ujedno i pravo za autobuse, produzi pravo. To je sve u radijusu od 1km, a gde je ostatak grada.
ns021
Reactions:
Pridružio se: 14 Dec 2015, 18:30

Post od ns021 »

Ja se prosto nekad iznenadim kada tamo neko stvarno uradi polukruzno, a ne produzi levo u Kisacku. A kada cekam bus na uglu Kisacke i Jase Tomica, kad krenu da ulecu tamo iz dve trake gde pocinje suzenje u Kisackoj, to je tek sou. Mada mislim da tamo trebaju malo horizontalnu signalizaciju da poprave.
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

Vladapetr napisao:Tući dok mu bulja ne poplavi... Uf ne znam da li me išta izludjuje više od ovoga.

Ovo je negde u NS.

http://youtu.be/yCs3Pc504c4
Kako bih ga prebio prvo za nauk, oduzeo dozvolu za ceo zivot i osudio na 10 god robije.
Imaju li ovakvi kreteni imalo mozga u tim glavama?
Stalno se iznerviram kad vidim decu kao zrtve neke bilo koje nesrece.

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

ns021 napisao:Ja se prosto nekad iznenadim kada tamo neko stvarno uradi polukruzno, a ne produzi levo u Kisacku. A kada cekam bus na uglu Kisacke i Jase Tomica, kad krenu da ulecu tamo iz dve trake gde pocinje suzenje u Kisackoj, to je tek sou. Mada mislim da tamo trebaju malo horizontalnu signalizaciju da poprave.
To suzenje jeste problem i cesto nije do vozaca. Svako ko zna teren, zna da je taj levak lose resen. Slicna glupost je i kod lutrije kada se bulevar sece prema SUP-u - smaknute trake pa moras u raskrsnici da vuces u desno da bi usao u svoju traku.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Jedna od najglupljih raskrsnica sto se tice traka je na uglu ispred MUP-a - gde se seku Bulevar Kralja Petra i Save Kovacevica / Brace Jovandic.
(u smeru od Kisacke ka Bulevaru Oslobodjenja)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Punto van? Moj utisak je da je svaka druga nesreća u gradu uključuje malo dostavno vozilo.

Tapatalk
ns021
Reactions:
Pridružio se: 14 Dec 2015, 18:30

Post od ns021 »

Sloba napisao:
ns021 napisao:Ja se prosto nekad iznenadim kada tamo neko stvarno uradi polukruzno, a ne produzi levo u Kisacku. A kada cekam bus na uglu Kisacke i Jase Tomica, kad krenu da ulecu tamo iz dve trake gde pocinje suzenje u Kisackoj, to je tek sou. Mada mislim da tamo trebaju malo horizontalnu signalizaciju da poprave.
To suzenje jeste problem i cesto nije do vozaca. Svako ko zna teren, zna da je taj levak lose resen. Slicna glupost je i kod lutrije kada se bulevar sece prema SUP-u - smaknute trake pa moras u raskrsnici da vuces u desno da bi usao u svoju traku.
I to isto. Posto ovako krajnja desna traka (u kojoj mozes i desno i pravo) ulazi ravno kasnije u srednju, a srednja ulazi tamo u traku za levo na sledecem semaforu. Tu se meni desilo jednom da sam isao pravo iz srednje trake i lik seo na sirenu, u fazonu da li sam normalan, a ja jos plus i zmigavac dao.

@delija
Pa da, tamo isto. Ali kada bi se svi drzali da iz srednje ulazis u srednju, a iz desne u desnu, manje bi problema bilo.
Korisnikov avatar
mrNitroSleeper
Reactions:
Pridružio se: 28 Maj 2014, 12:34

Post od mrNitroSleeper »

Pre nekoliko nedelja na bulevaru evrope stanem devojci sa bebom, kad 400m iza bolid sa e60 pici jedno 90 i svira u fazonu da ova pazi.
Posle 10 sekundi isti taj zamalo opici auto pa bankinu u kruznom...
Slika
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Presretači "love" prekršaje po gradskim ulicama
Policijski presretači od početka nedelje love prekršaje na ulicama po gradovima Srbije. Saobraćajne patrole raspoređene su u okviru akcije pojačane kontrole korišćenja pojaseva, ali i nepropisnog telefoniranja.

http://rs.n1info.com/a235428/Vesti/Vest ... gradu.html

E mašala, odavno se nisam ovako obradovao :glavomuzid:

Btw jel možete da pogledate ovaj klip? Ja ni iz 10 puta nisam uspeo do kraja. Samo se zamrzne i napiše da ne može da ga prikaže.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Radi do kraja.
Odgovori