Corona virus
Re: Corona virus
Malopre je objavio ministar zdravlja DE info neke sveze studije iz Juzne Afrike, da nakon preklezanog Omikrona ljudi pokupili Delta, znaci antitela im nisu bas kompatibilna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Najviše pozitivnih u jednom danu do sadaHeinz napisao: 06 Jan 2022, 23:50Kakav rekord?Bax napisao:Cozmo javi kad dodje omikron.
Elem danas smo probili dnevni rekord zarazenih, kao sto sam i najavio pre 3 dana.
Po trenutnom stanju u slicnim zemljema, idemo ka 20-30.000 zarazenih dnevno, u narednih 10ak dana.
Koliko ce nasi da prebroje zavisi od kapaciteta testiranja.
Cekaju nas uzbudljive 3 nedelje.
Nadam se da cemo lagano ovo pregurati, i da nece doci do kolapsa.
Inace pojavio se novi soj u Franci, isto donesen iz Afrike.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Možda u %?
Razni izvori malo mesaju rekordan broj za Srbiju po worldmeters smo probili rekord broja zarazenih na dan.
Nije tiliko vazno, bice uskoro novi rekord.
Nije tiliko vazno, bice uskoro novi rekord.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ovde nista nije desetkovano. Ja kada pricam, govorim o NS i Vojvodini. Inace razlog za online skole je i grip ovde, pored kovida. Daleko veci broj ljudi je oboleo od gripa, verovali ili ne.Grujic napisao:Ja ne znam odakle tebi to, ali kolektivi su desetkovani, ne samo po bolnicama nego inače, a ti kažeš da je razlog samo veće testiranje? Ne, više ima bolesnih.
Uleteli smo u novi talas, to je to. Za sada je dobro što su kliničke slike blaže u odnosu na prethodne, nadajmo se da tako ostaje.
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Cozmo tvoji izvestaji zvuce kao da si udaljen 3000km od Beograda, plus se jos javljas iz proslosti, lli mozda buducnosti 
Koji je datum kod vas?

Koji je datum kod vas?
Vidi, jutros je prazna ambulanta na Novom Naselju. Ni 20 ljudi, a juce nisi mogao prici u ovo vreme. Danas je Bozic. Sta ti govori ova informacija? Nikom ne treba bolovanje, naravno
Zasto bi se danas razlikovalo od juce, ako se masovno oboljeva?

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Pa ako im je samo zbog bolovanja, sto bi se ljudi cimali juce u redu i cekali koliko, 3-4 sata?
Imas ljude kojima je imperativ da provedu Bozic zajedno sa ukucanima, makar i po cenu da su bolesni.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Imas ljude kojima je imperativ da provedu Bozic zajedno sa ukucanima, makar i po cenu da su bolesni.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Zato sto je juce bilo skraceno radno vreme u vecini firmi, pa da ljudi iskoriste da odu do kovid ambulante.
U NL kazu da 25% medicinskih sestara ima koronu, i sada planiraju da ako nemaju simptome nastavljaju normalno da rade (uz povecanju zastitu)
I sta kazu kada malo grebucka grlo jel to simptom ili standardno
Ja cekam svoju prvu koronu bas prisla blizu …
I sta kazu kada malo grebucka grlo jel to simptom ili standardno

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ljubo, ovi prijatelji od kojih sam dobio žive inače u Holandiji 
Mada nisu doneli odatle već pokupili ovde lokalno. Pošto znam dosta slučajeva u ovom najnovijem talasu, svi koji su dobili simptome su ih dobili drugi ili treći dan, nikom inkubacija nije trajala duže.
Inače ja jutros već nemam temperaturu, a prolazi i malaksalost.

Mada nisu doneli odatle već pokupili ovde lokalno. Pošto znam dosta slučajeva u ovom najnovijem talasu, svi koji su dobili simptome su ih dobili drugi ili treći dan, nikom inkubacija nije trajala duže.
Inače ja jutros već nemam temperaturu, a prolazi i malaksalost.
I meni je tako bilo pre desetak dana. Malaksalost i bol u zglobovima ceo jedan dan, drugi dan malo usporen, ali bez nekih bolova, treći dan sve OK.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ja sam imao gore simptome od 3ce doze Pfizera, a drugar se od moderne bas odvojio od života 2 dana...
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
Using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Za sada definitivno izgleda da su kliničke slike lake.
Glavno je pitanje da li će to ostaviti neki imunitet. Ako neće, onda sve bezveze
Glavno je pitanje da li će to ostaviti neki imunitet. Ako neće, onda sve bezveze
Videcemo sta ce dalje biti sa JAR.
Niko ne znam sta ce biti za neka 2 meseca.
Uzgred omikron je resio zagonetku Japana, krenuo je novi talas i kod nih, ali eto imali su par meseci bez korone, da se prisete zivota bez virusa.
Niko ne znam sta ce biti za neka 2 meseca.
Uzgred omikron je resio zagonetku Japana, krenuo je novi talas i kod nih, ali eto imali su par meseci bez korone, da se prisete zivota bez virusa.