Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Kad su prodavali preduzeća nije im bilo bitno poreklo novca. Takođe ni kada su Rusi kupovali parče kamena vredno 1.000€ za 50.000€...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Samo sam otkrio da postoji opcija komentari na nasim portalima.Floyd napisao:Brate imaš fobiju od Rusa kao da si Poljak ili DDR Švaba

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
A tu su ih prebacili. Ja sam mislio da su srušeni.
Tapatalk
Tapatalk
Al tuguju matorci na HR primorju za Jugolinijom. Bar oni koji su imali posredne i neposredne veze sa tom firmom.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Al zato Jugorasgas sve pršti od sreće 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Kao da je ziveo u RusijiFloyd napisao:Brate imaš fobiju od Rusa kao da si Poljak ili DDR ŠvabaDusan napisao:![]()

Ako se ne varam, i kod nas zavrsio rusku gimnaziju

Nije ni cudo sto je navukao fobiju

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Videćeš ako dođe vreme.Floyd napisao:Kako može Srbija da štiti Evropu kad imaš više muslimana koji su EU državljani nego svih Srba zajedno?

Sa ovim se u potpunosti slažem i nigde nisam ni napisao da treba da budemo neutralni. Kao što se vidi iz citirane i ranijih poruka, zalažem se za vojni savez sa Amerikom. Da nam političari imaju pameti, uradili bi to i pri tome zaobišli NATO i sva neprijatna pitanja koja pominjanje te reči izaziva. Direktna saradnja, tj. "Srpsko-američka strateška komanda" ili kako bi se već zvala, bi više odgovarala ne samo nama, već i Americi. Zašto bi nas bilo briga da li oni u Uroševcu drže zarobljene talibane ili ne? Neka rade šta god hoće... Ono što je nama bitno je da je to naša zemlja, da se obračunamo sa teroristima i da vratimo ilegalne imigrante odakle su došli.Floyd napisao:Srbija je osuđena da u svim velikim sukobima bude kolateralna šteta i to samo zato što ne zna da igra pametno.
Čuj neutralni? Kina ili Indija mogu biti neutralne a ne banana državica koja ima stanovnika kao malo veći grad.
Ђенерал Јанковић
Da, eno Srbija ne zna šta će pre, da uhapsi hiljade terorista ili milione ilegalaca.snork napisao:Ono što je nama bitno je da je to naša zemlja, da se obračunamo sa teroristima i da vratimo ilegalne imigrante odakle su došli.
Mislim da mi trebamo da udjemo u vojni savez sa kinom.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja bi da se uortačimo sa Severnom Korejom. Mislim da bi tad naši fudbaleri osvojili svetsko prvenstvo i našoj sreći ne bi bilo kraja. 

Posetite www.garaza.rs !
I sa Africkom bracom moramo da se udruzimo
Pitanje je i oni da li bi hteli s nama...? 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ovo uopšte nije smešno.fq400 napisao:Pitanje je i oni da li bi hteli s nama...?

Širim haos!