Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ma kakva ruska gimnazija.Xepoj87 napisao: Ako se ne varam, i kod nas zavrsio rusku gimnaziju
Nije ni cudo sto je navukao fobiju

Tapatalk post.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Svakom ko voli Rusiju bih omogucio da radi sa njima ili nedajboze za njih par meseci. Toliko.
Svakakvih ima tamo kao i ovde, kao svugde. I mi se poprilično loše kotiramo s obzirom na PR naše dijaspore. Nije ni kod njih ništa drugačija situacija, a ima ih 30x više.
Ne volim Rusiju ali nemam razloga ni da je mrzim što sa amerima nije slučaj.
Nidžo... misliš na dijasporu u Holandiji?
Nidžo... misliš na dijasporu u Holandiji?
Poslednja izmena od jaksa u 26 Nov 2014, 13:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Licno imam odlicnu saradnju sa rusima.Rakhil napisao:Svakom ko voli Rusiju bih omogucio da radi sa njima ili nedajboze za njih par meseci. Toliko.
Klijent u firmi ima jednog rusa. Pokazao se kao najbolji covek tamo, a i radnik

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
I, šta bi zaključili?Rakhil napisao:Svakom ko voli Rusiju bih omogucio da radi sa njima ili nedajboze za njih par meseci. Toliko.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Zakljucili bi da je bolje pobeci glavom bez obzira nego raditi sa Rusima. 

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Zakljucili bi da su idioti. Slazem sa Rakhil-om, ne treba da radi sa njima vec da radi ZA NJIH i da zivi u njihovom okruzenju. Posle 3 meseca bi shvatio zasto nikada ne bi pozeleo da bude pod uticajem Rusije. Sve tekovine civilizacijskog ponasanja bi shvatio kao 10 novih zapovesti.
Meni je, doduse, slabo paljenje pa mi je trebalo 3,5 godine
Salim se, ja nemam nadredjene Ruse i Beloruse, meni je sef u UK i disciplinski ovde ali je Australijanac, jer sam rekao prvi dan kada mi postave za sefa Rusa ili Belorusa ja dajem otkaz.
Ako ste mislili da su nasi fakluteti losi i da izbacuju nestrucan kadar ( u smislu snalazenja, i sticanja potrebnog iskustva za samostalno obavljanje posla), ovoga ovde se niste nagledali. Imamo par momaka koji su se skolovali na stranim univerzitetima, potpuno drugaciji nacin razmisljanja i ono sto ne znaju nauce, improvizuju, snadju se. Toliko ogranicenih ljudi kojima mozak sluzi da umeju da razlikuju vodku od nitro razredjivaca, ja nisam sreo na tako malom prostoru.
Neka se Rusofili ne nadju uvredjeni ovo je moje misljenje, bazirano na 3,5 godine zivota medju njima. Dosao sam kao neko ko ne zna nista o tom okruzenju i sa pricama roditelja i prijatelja kako su to nasa slovenska braca. Neka hvala, ovde ko moze da zivi je teski mazohista. Ja cu odavde otici sa dijagnozom. Nasi ljudi koji su dosli ovde i dizu u nebesa Rusiju su zanatlije koji su placeni dobro jer su estetika i postovanje dogovora spansko selo za lokalce. Zato i mogu da zarade, ne zato sto ih vole, a uz put zenske su lake a ne moraju da menjaju ponasanje tj anarhija kao i u Srbiji. Ljudi sa faklutetima uglavnom odlaze za dobre pare, ali cim pokupe koliko im treba beze nazad ili neka druga drzava, ili im odgovaraju one dve poslednje stavke iz predhodne recenice.
Meni je, doduse, slabo paljenje pa mi je trebalo 3,5 godine

Ako ste mislili da su nasi fakluteti losi i da izbacuju nestrucan kadar ( u smislu snalazenja, i sticanja potrebnog iskustva za samostalno obavljanje posla), ovoga ovde se niste nagledali. Imamo par momaka koji su se skolovali na stranim univerzitetima, potpuno drugaciji nacin razmisljanja i ono sto ne znaju nauce, improvizuju, snadju se. Toliko ogranicenih ljudi kojima mozak sluzi da umeju da razlikuju vodku od nitro razredjivaca, ja nisam sreo na tako malom prostoru.
Neka se Rusofili ne nadju uvredjeni ovo je moje misljenje, bazirano na 3,5 godine zivota medju njima. Dosao sam kao neko ko ne zna nista o tom okruzenju i sa pricama roditelja i prijatelja kako su to nasa slovenska braca. Neka hvala, ovde ko moze da zivi je teski mazohista. Ja cu odavde otici sa dijagnozom. Nasi ljudi koji su dosli ovde i dizu u nebesa Rusiju su zanatlije koji su placeni dobro jer su estetika i postovanje dogovora spansko selo za lokalce. Zato i mogu da zarade, ne zato sto ih vole, a uz put zenske su lake a ne moraju da menjaju ponasanje tj anarhija kao i u Srbiji. Ljudi sa faklutetima uglavnom odlaze za dobre pare, ali cim pokupe koliko im treba beze nazad ili neka druga drzava, ili im odgovaraju one dve poslednje stavke iz predhodne recenice.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Namerno sam pitao jer u familiji imam potpuno suprotan primer od onoga što ovde pišete 
Btw, jel si ti na kraju baš u Rusiji ili?

Btw, jel si ti na kraju baš u Rusiji ili?
Po tvojoj prici tamo je isto kao i ovde onda
Ali ko rusima onda pravi one rakete, kad idu na takve lose fakultete?
Salu na stranu, ovaj sto radi sa nama je uber programer.
Zavrsio je 90ih Государственный морской технический университет в Санкт-Петербурге.
Jel to losa skola?

Ali ko rusima onda pravi one rakete, kad idu na takve lose fakultete?

Salu na stranu, ovaj sto radi sa nama je uber programer.
Zavrsio je 90ih Государственный морской технический университет в Санкт-Петербурге.
Jel to losa skola?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Moja poslovna iskustva sa Rusima direktno i firmama kojima upravlja ruski kapital su katastrofa. Evo, nikaragva misli suprotno, podrazumeva se da ima razlicitih iskustava i misljenja. Ja kazem da svakome ko ima emocije prema Rusima treba omoguciti da dodje u neposredan kontakt sa njima, pozeljno na poslovnom nivou. Redefinisali bi pojam neoliberalnog-ovakvogonakvog-nehumanosurovog kapitalizma ocas posla.
I dalje tvrdim da je bilo-koja-zemlja-ili-narod-filija losa, a da je rusofilija uglavnom i patoloska pojava pride, u rangu sa divljenjem Gadafiju, Kim Dzongovima i slicno.
I dalje tvrdim da je bilo-koja-zemlja-ili-narod-filija losa, a da je rusofilija uglavnom i patoloska pojava pride, u rangu sa divljenjem Gadafiju, Kim Dzongovima i slicno.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
@Grujic, Tamo-amo. Ja sam u Rusiji i Belorusiji. 2 nedelje u Belorusiji pa 10 dana Moskva i tako u krug........ Pokrivam dve drzave. Bila je prica o pogonu u Ukrajni i radio sam na projektu ali su zbog lose situacije tamo, odustali. Sreca po mene 
@Nikaragva, ne pogresno si razumeo, nisu oni neznalice vec nesposobni da koriste mozak. Imas problem, trebas da ga resis. Ako ne ide na jedan nacin, ti probas na drugi, treci, cetvrti. Oni ako naidju na prepreku kod prvog tu staju i cute dok ih ne poguras pa ti tek onda kazu e tu je problem......a sto nisi pokusao da resis drugacije, dobijes blago teleci pogled.
Odmah da ti kazem, IT je specificnost, programeri posebno. Nemoj da zaboras koliko veci broj ljudi zavrsi faklutete kod njih.
Potpis za ostatak posta.

@Nikaragva, ne pogresno si razumeo, nisu oni neznalice vec nesposobni da koriste mozak. Imas problem, trebas da ga resis. Ako ne ide na jedan nacin, ti probas na drugi, treci, cetvrti. Oni ako naidju na prepreku kod prvog tu staju i cute dok ih ne poguras pa ti tek onda kazu e tu je problem......a sto nisi pokusao da resis drugacije, dobijes blago teleci pogled.
Odmah da ti kazem, IT je specificnost, programeri posebno. Nemoj da zaboras koliko veci broj ljudi zavrsi faklutete kod njih.
Odmah bi ukapirali da je kapitalizam koji oni poznaju u EU (pa cak i USA) zlato za ovo sto je u po ex SSSR zemljama.Ja kazem da svakome ko ima emocije prema Rusima treba omoguciti da dodje u neposredan kontakt sa njima, pozeljno na poslovnom nivou. Redefinisali bi pojam neoliberalnog-ovakvogonakvog-nehumanosurovog kapitalizma ocas posla.
Potpis za ostatak posta.