Corona virus
Re: Corona virus
Evo vam i info direktno iz Zrenjaninskog kovida: Preko 70 procenata nevakcinksanih, sve su od 20 do 35 godina, izuzetno teska stanja (delta). Vakcinisani lagano prolaze, osim kineske vakcine (bilo je i smrtnih slucajeva kod dve doze sinofarma). Anyway, gledajuci i te podatke, u Vojvodini je i dalje preko 70 procenata pozitivnih i hospitalizovanih nevakcinisano.
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
I dalje ljudi putuju sa fejk antigenskim testovima u EU, naše brojke ne znam čemu služe.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Antigen + pcr je cesta kombinacija kada je sumnjivo a Ag bude negativanklisko napisao:Meni je rečeno da je nemoguće imati dva PCR testa za manje od 48 (ili beše 72?) sata. Nije bilo u pitanju testiranje "da budem siguran", nego je dete putovalo na takmičenje. Savez je organizovao testiranje tako da im je PCR važeći na ulasku u avion, ali ne i u vreme ulaska u zemlju domaćina (preko 72 sata od testiranja), pa smo hteli sutradan da ponovimo (čak i sami platimo) ali nisu dali jer "ne može, ne dozvoljava sistem".
Jedino ako se ljudi testiraju ponovo nakon par dana.
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Je l' pozitivan antigenski u privatnoj bolnici zavrsava na eupravi? Dobija li se karantin zvanicno ako imas pozitivan antigen u privatnoj?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Hit na Redditu: Japanac pokazao kakav paket dobiju ljudi koji se tamo zaraze covidom
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

netlazar napisao: 08 Jan 2022, 18:37 Je l' pozitivan antigenski u privatnoj bolnici zavrsava na eupravi? Dobija li se karantin zvanicno ako imas pozitivan antigen u privatnoj?
Koliko mi je poznato, antigenski test uradjen u privatnoj režiji se ne evidentira u eupravi.tlazar napisao:Je l' pozitivan antigenski u privatnoj bolnici zavrsava na eupravi? Dobija li se karantin zvanicno ako imas pozitivan antigen u privatnoj?
Mislim da na osnovu pozitivnog testa mozes dobiti karatin (bolovanje) ali samo posle pregleda u državnoj kovid ambulanti.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Geza napisao: 08 Jan 2022, 20:10 Hit na Redditu: Japanac pokazao kakav paket dobiju ljudi koji se tamo zaraze covidom
Kolika beda vlada kod nas, kad bi ovo ponudili zarazenima, 30% stanovnistva bi sisalo jezik inficiranima…
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Da, ne.tlazar napisao: 08 Jan 2022, 18:37 Je l' pozitivan antigenski u privatnoj bolnici zavrsava na eupravi? Dobija li se karantin zvanicno ako imas pozitivan antigen u privatnoj?
Kako da? Sta treba uraditi za zeleni sertifikat s pozitivnim antigenskim iz privatne laboratorije?
Mislim da BioMedica dostavlja državi podatke o pozitivnim. Tako sam čuo, bolje proveriti.
U BeoLab sam isto potpisivao saglasnost za dostavu podataka. I to treba proveriti.
Serološki za sertifikat samo državna lab.
U BeoLab sam isto potpisivao saglasnost za dostavu podataka. I to treba proveriti.
Serološki za sertifikat samo državna lab.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/lonc ... ne-korone/
Nikom od poznanika koji su privatno uradili AG test rezultati nisu zabelezeni u zelenom sertifikatu.
Nikom od poznanika koji su privatno uradili AG test rezultati nisu zabelezeni u zelenom sertifikatu.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa šta mislite što stoje ispred kovid ambulanti, zbog terapije? 

Boringly average, but also perfect for school run mums