Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Skup jeste, al' je i vrhunski dizel HH 

Elise je odličan handling auto ali ova cena je da možeš uzeti dobrog kajmana...Risto napisao:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -18-b-111r
Elise je super auto, pravi karting, volio bih barem da ga provozam. Cini mi se da je cena u skladu sa cenama na zapadu, mada, ja bi pre dodao jos malo novca i kupio ovako nešto:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1
Pored toga baš me zanima šta srbin kaže na ovaj izduv što dodaje 36ks

Sent from my D5503 using Tapatalk
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ne bi komentarisao izduv, to je misterija za mene 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Dal ja dobro vidim cenu ?
- starac vujadin
Da, da...preterano..da je 3-4 puta manje, pa dobro i da shvatim. Interesantno je da autu strahovito raste cena. Obično dobro procenim šta će biti dobar kolekcionarski primerak, ovde bih se zeznuo jer bih ga potcenio.
-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
da, 6,5 miliona EUR sa potpisom Akio-a Toyoda-e...
Ukupno 50 kom na svetu i to je to.... 

Sta 3-4x manje, nov kostao 350000e
Ovo je ozbiljan skok, ako nije u pitanju greska u podacima.
Inace ima bolestan zvuk, kao formula.

Inace ima bolestan zvuk, kao formula.
- starac vujadin
Nov "običan" je koštao oko 480000 evra, a Nurburgring edition koji je bio dosta prerađen bio je sigurno dosta skuplji (nisam siguran da sam negde video koliko je koštao nov). Sada regularan model sa skoro 0km košta oko 800000 što je fantastičan rast...ovaj Nurburgring bi eventualno mogao da bude duplo skuplji od sadašnje cene regulalrnog modela i to je plafon.
Zvuk je apsolutno fenomenalan...potpuno bih razumeo nekoga kome je ovo najbolji zvuk ikada u auto industriji. Meni je sigurno u prvih 10 ikada bez da se izjašnjavam o redosledu.
Zvuk je apsolutno fenomenalan...potpuno bih razumeo nekoga kome je ovo najbolji zvuk ikada u auto industriji. Meni je sigurno u prvih 10 ikada bez da se izjašnjavam o redosledu.
Ja sam sad mislio da izjavim upravo to, ali da se ne preracunavam, definitivno u top 5. Inace volim taj tip zvuka, tako da su tu uglavnom Ferrariji, Scuderia, Speciale, ovaj LFA...
- starac vujadin
Da, prirodan zvuk metala, ležajeva, ventila, izduva...bez modulatora zvuka i leptira u izduvu.
Sad se setih R32 zvuka, ah, milina. To je valjda vwov VR6. Ne znam jel to potpuno isti motor kao i 3.2 u passatu, audiju a5/6, u svakom od njih ga je bilo lepota cuti. 

- starac vujadin
Divan zvuk, zasluga "akustične" usisne grane pre svega.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Trebao bi biti suštinski isti. VR6, zbog ugla V, više je R nego V, samo 15° ako se dobro sećam iz vagenovackih dana 
P8 Lite TT

P8 Lite TT