Ako se krivi veliki onda se krivi i mali jer im je konstrukcija ista. Kod velikog je to samo lakše zbog veće površine. Inače sad gledam, bilo je tih priča i za 5 a ja ne znam nikog da je imao taj problem.
Vrlo jednostavno. Trziste se prezasitilo Androidom, ljudi su jedva cekali da se nesto novo pojavi - posto WP nije mogao da privuce paznju, iP sa malo vecim ekranom i super cool kucistem jeste.
Pretpostavljam da ce mnogi korisnici Androida preci na iP, ali je pitanje koliko dugo ce se zadrzati, jer Android izbacuje zanimljive uredjaje iznova i iznova, a odgovor Apple-a ce ih sigurno dobro drmnuti, pa se nadam da ce mnogo ozbiljnije shvatiti konkurenciju.
iP6 bih vrlo rado posedovao, prvi iP vredan moje paznje.
Milos_kg napisao:Vrlo jednostavno. Trziste se prezasitilo Androidom, ljudi su jedva cekali da se nesto novo pojavi - posto WP nije mogao da privuce paznju, iP sa malo vecim ekranom i super cool kucistem jeste.
Ne bas, 5S se prodao prosle godine u preko 9 miliona primeraka u istom periodu (2 dana), tako da razlika nije toliko drasticna.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Laki021 napisao:Garant je i Iphone uzeo od 16GB
To nije pravi iP, pravi je tek od 64.
ja sam uzeo 16GB
Jel imaš nekog lika da ti časkom to ispolira na poledjini ako piše pa ugravira 128GB? Kontam da ako se potrudi izgledaće isto kao fabrički a to ti je i više nego dovoljno.
meni ne treba vise jer sam i S4 nosio godinu dana bez mem kartice
S5 bez motora, S4 bez kartice, šta ti je sledeće u planu?