Ma ne planiram zamenu
Ovaj A8 me je zainteresovao zato sto drug hoce da ga kupi pa malo gledam cene. Mislio sam da je mnogo skuplji a ono 80k e ispod cene za 3 godine
ne volim stare automobile
generalno ne vidim poentu voznje vise automobila(a jos manje ovako nesto da se vozi svaki dan), jer mi je jedan u zivotu sasvim dovoljan...
ADrei napisao:ne volim stare automobile
generalno ne vidim poentu voznje vise automobila(a jos manje ovako nesto da se vozi svaki dan), jer mi je jedan u zivotu sasvim dovoljan...
Floyd napisao:Ja sa tim budzetom ne bi ni razmisljao o sportskom autu a posebno ne o krsini staroj 20 godina.
Gesendet von meinem GT-I9505
ti (a ni ja ocigledno) nisi tip koji se lozi na to i koji bi mogao da ga vozi i cima se oko odrzavanja.
Ali ne mozes da kazes da je krsina jer je star i da neko ko bi ga kupio nije normalan. POstoje ljudi koji to vole i kojima je stil zivota da vikende provedu ispod takvog auta, i to maksimalno postujem. I uvek se odusevim kad vidim neki starijia auto u mint stanju i duboki naklon onome ko ga odrzava tako.
ADrei napisao:ne volim stare automobile
Taj crveni S2 je bas u vrhunskom stanju i mnogo bih ga rado posedovao.
Inace, bezveze je poredjenje S3 sa motorom koji se i u Golfa ugradjivao naspram S2 sa turbo petakom. Nema mnogo stvari u kojima je S3 bolji, ali za prosecnog coveka za svakodnevnu voznju je bolji izbor. Mada, prosecan covek za svakodnevnu voznju nece pogledati ni S2 ni S3.