TV - Audio - Video - bela tehnika
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Koji je tv najbolji izbor:
- 32", smart tv da moze na net, 3D ne treba. Marka Samsung, Sony ili LG.
Ima li LG modela koji imaju 5god garancije?
- 37-40", ne treba da je smart ili 3D.
- 32", smart tv da moze na net, 3D ne treba. Marka Samsung, Sony ili LG.
Ima li LG modela koji imaju 5god garancije?
- 37-40", ne treba da je smart ili 3D.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Imam Samsung F5500, odlican tv.
Mozda ti Sloba kaze nesto vise.
Mozda ti Sloba kaze nesto vise.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ma znam to iščitao sam sve
Mislio sam iz prve ruke.

Mislio sam iz prve ruke.
- Delija
- Kontakt:
Znam, zezam se 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Stevo, opcije su ti Samsung 32F5300 i 32F5500 (prvi je wi-fi ready, drugi je sa integrisanim wi-fi-jem), zatim Sony 32W600 i 32W650 (prvi je HD ready, drugi Full HD) i LG 32LN570 I 32LN575 (prvi je HD ready i wi-fi ready, drugi je Full HD i sa integrisanim wi-fi-jem plus satelitski tuner). Produzena garancija kod LG-a vazila je do 31.12.2013. za Cinema screen modele (koji su uvek 3D). Na prolece ce ponovo krenuti sa produzenom garancijom, kada izadju novi modeli.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Odlucih se za tv: meni za spavacu sobu Samsung UE32F5300, mojima za dnevni boravak Samsung UE39F5000, i taman da uzmem kad me zove drug sa ponudom - Samsung UE406400 za 64000 dinara? Na akcijama je 70000 umesto 90-92000din.
Najveci problem mi je sto moji ne koriste nista od smart funkcija, cak ni digitalnu ne pale. Ovaj UE39F5000 je 54000, prakticno 10000 razlike za smart funkcije, 3D i 1 inc vise ...
Bio kod druga, on ima 37'' ili 39'' plazmu, kaze da mu je super tv, ali da sport gleda na LED tv-u, kao plazma mu je bolja za filmove.
Najveci problem mi je sto moji ne koriste nista od smart funkcija, cak ni digitalnu ne pale. Ovaj UE39F5000 je 54000, prakticno 10000 razlike za smart funkcije, 3D i 1 inc vise ...
Bio kod druga, on ima 37'' ili 39'' plazmu, kaze da mu je super tv, ali da sport gleda na LED tv-u, kao plazma mu je bolja za filmove.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
- Delija
- Kontakt:
Ako ima 37" plazmu ta je stara kao biblija posto se ne pravi u manjim dimenzijama od 42" pitaj boga otkad.steva_anya napisao:Bio kod druga, on ima 37'' ili 39'' plazmu, kaze da mu je super tv, ali da sport gleda na LED tv-u, kao plazma mu je bolja za filmove.
A to da je za sport LED bolji od plazme moze samo da me lepo nasmeje

Slazem se Delija, al ebi ga izduvali smo, kako stoje stvari 4K plazmi nece ni biti...
- Delija
- Kontakt:
Jbg, skupa proizvodnja (= manja zarada) u odnosu na LCD/LED 
Videcemo OLED kakav ce biti i koliko ce kostati kad se omasovi...

Videcemo OLED kakav ce biti i koliko ce kostati kad se omasovi...
Citajuci postove s prethodne strane, ja ispade kreten 
Ne da nemam druge zvucnike za tv nego ni ove ne pojacam na vise od cetvrtine. A 3D iron mana sam gledao verziju od otprilike jedan i po gigabajt

Ne da nemam druge zvucnike za tv nego ni ove ne pojacam na vise od cetvrtine. A 3D iron mana sam gledao verziju od otprilike jedan i po gigabajt

- Delija
- Kontakt:
Iskreno, imas mogucnosti i onda je steta da ne pljunes par hiljada evra za iole ozbiljnije ozvucenje.
Kod filmova mi je bitniji dobar zvuk nego recimo da li ce slika biti 720p ili 1080p BluRay rip ili bas BluRay.
Kod filmova mi je bitniji dobar zvuk nego recimo da li ce slika biti 720p ili 1080p BluRay rip ili bas BluRay.
Pa nisam siguran ni da je to, ipak su plazme u velikim dijagonalama i kvalitetnim serijama godinama bile osetno jeftinije od konkuretnih LED modela. Verovatno narod vise voli kad vidi kako LED sljasti u radnji pa se zato plazme slabo prodaju u odnosu na slicne LED modele (ne gledam slabe modele, tu plazme i nema).Delija napisao:Jbg, skupa proizvodnja (= manja zarada) u odnosu na LCD/LED