Ako mene pitate, skup. Jedino ako misli cenu da spusti bar 500e, a to teško.
Ovo je verovatno 2008 godište, samo je registrovan 2009. Prva verzija sa najviše mana. Na slikama se ne vidi baš najbolje, treba potegnuti do Požarevca (nije daleko, ali treba izdvojiti pola dana). Ja bi išao pod uslovom da preko telefona prodavac zvuči ozbiljno i da je spreman da spusti cifru.
Sta znam, ako se trazi to sto se trazi mala km, da nije udaran, prvi vlasnik to je ta cena oko 9500e.
Da ima 150+k km, puno bi bilo i 8-8500e a ovako jbg
Istina. Ali, ne farban(ako je a deluje stvarno kao nov), km smesna, to je to.
Ako su lupani, sa vracanom km, godinu dve mladji, 1000-2000 skuplji to je to ako je kako izgleda a deluje d aga je vozio samo van grada i da je camio u garazi.
Sa druge strane sto su troskovi 500-600e prevod i rega, i oko 800e gume za letnju i zimsku sezonu jer su ove vec pred kraj sa godinama, to je nesto drugo.
Ja bih isao na oko 9000e, samo Stevi glupo da ponudi a mozda bi ljudi i dali za toliko, pa da izadje sve oko 10-10500 to mi je OK. Opet ponavljam ko trazi jako malo km, i da nista nije farbano naknadno.
Mozda zato sto mu se svidja vise od 9 gen. Jeste novije, bolje, bolji odnos cena kvalitet, ali ja razumem kad covek svoje pare trosi na ono sto mu se svidja.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ja ga nisam vozio pa ne mogu da kažem ništa. Plus znam da se čovek navikne na slabije isto kao i na jače. Evo vam primer Dragan, Rakhil, McGruja... svi voze 100KS atmo u C segmentu pa im ništa ne fali. Jesu njihovi 1.6, a ovaj je 1.4 i ima tu razlike, ali tu je to negde. Tako da nije to baš motor tek tako da se otpiše, ali naravno 1.8 mu je mera i treba tražiti taj. Ako bi naišao 10/10 Sport oprema ali 1.4, po dobroj ceni, možda bi ga Steva i uzeo. Ali nema ni takav.