Audi A4 B9
Re: Audi A4 B9
Skupi su i S6/RS6 pa ih viđam baš puno na ulici. Veći je problem što nema puno ljudi koji su spremni da daju toliku lovu za nakazu kao što je allroad. Kupi ga samo onaj kome je apsolutno neophodan takav auto.
U SLO ima tih allroada baš dosta ( relativno gledano naravno). A nakaza baš i nije, ali dobro, to je stvar ukusa
U odnosu na S6 nakaza. Nisam mislio uopšte...
Kad već pričamo o lepoti kravana...

Kad već pričamo o lepoti kravana...

CLS SB je uzivo svakako najlepsi karavan, ali verujem i jedan od najlosijih, barem za ono za sta karavan sluzi, a to je prostor i prakticnost 
To je bas specificna grupa, kao i Allroad, pa se zato oba jako malo i prodaju

To je bas specificna grupa, kao i Allroad, pa se zato oba jako malo i prodaju

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Otkud sad specifican, na prosloj strani je bio najbolje od svega u jednom i potreba velikog broja kupaca. 

https://youtu.be/_10QIQ_Hj2c
Meni bolje izgleda ova tabla nego onaj displej...
Meni bolje izgleda ova tabla nego onaj displej...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Deder vrati se malo, omasio si prozivku i coveka, nista od toga nisam rekao, i alo se u sustini slazem sa time da je all in oneScuderia napisao:Otkud sad specifican, na prosloj strani je bio najbolje od svega u jednom i potreba velikog broja kupaca.

Dodatno objasnjenje onima koji nisu skapirali o cemu pricam: retko kome treba auto sa dodatnim pogodnostima koje allroad nudi, vecini je dovoljan karavan, koji je jeftiniji.
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 17 Jan 2016, 19:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Gde sam ja tebe ispravio za tu izjavu?
Ja sam te ispravio za posedovanje dva automobila, jer se vidi da slabo iskustva imas sa time.
Prvo, jedan auto mora biti ekstremno losiji, drugo, troskovi i bespoentnost takvog poteza eksponencijalno skacu.
Sent from my Sony
Ja sam te ispravio za posedovanje dva automobila, jer se vidi da slabo iskustva imas sa time.
Prvo, jedan auto mora biti ekstremno losiji, drugo, troskovi i bespoentnost takvog poteza eksponencijalno skacu.
Sent from my Sony
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
zasto je crveno ovako rano, pre 6.000 rpm ?? bzv
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa nije bas easy way out,mesamo i dalje konstrukciju motoraXepoj87 napisao: Ako je mogao Mercedes da napravi izduvni sistem talo da se zvuk zbog turbina skoro uopste ne promeni u odnosu na prosli V8 atmo, mogao je i Bmw da napravi M3 koji se bolje cuje, to jest jednako kao e46, ali su uzeli easy way out
Sent from my Sony

BMW je u sustini uradio najbitnije za performanse,a to je veliki protok uz zadrzanu ekologiju.Zvuk je odvratan na M4 , ali to je realnost.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Mercedes je tu spomenut kao primer da sa turbinama, auto moze da se cuje isto kao i bez njih(stari i novi c63), a e46 je inline 6 i cuje se duplo bolje od m4, sto znaci da su samo bili lenji i nisu hteli da uloze u zvuk, kada je lakse staviti mikrofon koji ce da pojacava zvuk i pusta ga preko zvucnika, a cak ni to ne zvuci dobro.
Nemam nista protiv M4, osim da je cinjenica da zvuk nije na nivou te klase
Sent from my Sony
Nemam nista protiv M4, osim da je cinjenica da zvuk nije na nivou te klase
Sent from my Sony