Obuća i odeća
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Obuća
Znaš li kako se odnosom cena/kvalitet kotira Jack Wolfskin? To je valjda DE firma?nidza napisao:Odlične ne preskupe stvari. Obično budu među jeftinijim u Nemačkoj u nekoj prodavnici sa jačim markama. Imam par stvarčica i neuništive su.
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
One Lacoste patike sto sam skoro dobio, nosio sam 15x i sinoc uzmem da ih obujem, povucen pertlu a ona puce ko da je od papira
Da li da idem da se ciganisem i da im trazim pertle na osnovu garancije, jer su jelte pukle zbog njihove svemirske tehnologije ili da pokusam da nadjem pertle slicne nijanse?

Da li da idem da se ciganisem i da im trazim pertle na osnovu garancije, jer su jelte pukle zbog njihove svemirske tehnologije ili da pokusam da nadjem pertle slicne nijanse?
Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker
- Day Walker
Prvi put mi je u zivotu pukla pertla... I to na skoro novim patikama... Stvarno su aliexpress klasa
Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Imam jednu Columbia jaknu, kupljenu pre par godina u Intersportu za oko 100e. Najbolja jakna koju imam, a imam neke dva i po puta skuplje, doduse i one su solidne.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- Day Walker
Obuća
Jos da nam objasnis kakve to veze ima sa obucom? 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pitao je neko pre par strana.
ps one Camo gilje su žasu. I referisati kako se nešto nosi u DE i CH je bespredmetno, oni nose sandale na čarape. Podvrnute farmerke i patike na bosu nogu, i dečka da uhvatiš za ruku.
Huawei P6 TT

Huawei P6 TT
Džek je fensi, veoma je to skupo za naše pojmove ako nije na nekom sniženju. Ja to recimo ne bih nikad kupio po regularnim cenama. Nemci to vole, ali oni i nisu u fazonu da menjaju garderobu na dnevnom nivou kakva je praksa kod nas kad se ide na posao. Potpuno je očekivano da recimo svih 20 dana koliko sam u Nemačkoj bio sa kolegama, većina njih bude svaki božji dan u istom Džek duksu. Kvalitetne stvari, ali očigledno su im ormani mali.methane.master napisao:Znaš li kako se odnosom cena/kvalitet kotira Jack Wolfskin? To je valjda DE firma?nidza napisao:Odlične ne preskupe stvari. Obično budu među jeftinijim u Nemačkoj u nekoj prodavnici sa jačim markama. Imam par stvarčica i neuništive su.

Veoma slično je i u Bavarskoj i u Saksoniji.
Fin kvalitet Jack ima, mislim da je cale imao jednu jaknu i duks.
Cene su sasvim ok, ne znam da li ocekujete da dobra jakna kosta 50e, ali to nema ni na buvljaku, a sigurno ne kvalitetno.
http://www.jack-wolfskin.de/maenner-jacken/
Sent from my Sony
Cene su sasvim ok, ne znam da li ocekujete da dobra jakna kosta 50e, ali to nema ni na buvljaku, a sigurno ne kvalitetno.
http://www.jack-wolfskin.de/maenner-jacken/
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.