Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Putevi u Srbiji

Post od Paja »

Put preko Jelice je super naročito ako se na vrhu ne nastavi pravo standardnim putem ka Guči nego skrene levo pa se ide preko sela Graba. Krivina do krivine.
Jedina mana je što nije za kilavog punta.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Bili na Mucnju i Javoru, Katici i Kusici. Joj nedodjije.
Putevi nisu za Ogija :-)
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Pa do Kusica i ne bese los put (Ivanjica-Sjenica), malo krivudav, ali lepo se vozilo, bar pre dve godine :D

Precica izmedju Kusica i Katica vec nije najsrecnija.

Off topic
U Katicima su Obradovici, kao jedno od najpoznatijih turistickih domacinstava (mada im je kucice u zakup uzeo hotel Logos). U Kusicima je hotel Javor, a prekoputa vila Angelina. Super mesta za pravi odmor, skitnju i biciklizam. Cesto ljudi udare setnju izmedju Kusica i Katica, ili obrnuto, rucaju, pa nazad. A i do Uvca se brzo stigne (vozilom).

Mislim da bi svako, tokom leta, trebao obici Javor i okolinu i napuniti baterije. Imam negde i fotke.

TT
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Nismo isli precicom, ne znam ni koja je. Put ka Sjenici nije los, samo krivine smorise.
Obradovici su prodali kucice Logosu, pitao sam ih danas.
Ko voli samo prirodu, sigurno ce biti zadovoljan. Za moj ukus je predaleko od BG, ne u km vec u h voznje.
Max su ovi Konaci sto se mene tice, za ovaj deo Srbije. Nema razloga da ide jos pola sata dalje u nerazvijeniji kraj.
Ako sutra posluzi vreme, idemo do Golije. Da li pravimo gresku u najavi?
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Jos jednom da odrzimo pomen auto-putu BG - NS (ali u smeru koji pise) i SU - NS.

Sad su nesto kao "obnavljali" put od SU do NS, neke kriticne deonice. Zali boze bacenog asfalta, nisu uspeli ni na jednoj zakrpi da pogode debljinu...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Moram da pohvalim somborske putare, relativno skoro sam bio tamo i između Sombora i Kljajićeva je bio baš sveže okrpljen put, onako velike pravougaone zakrpe, no pređeš preko takve i ne osetiš je pod točkovima. Neverovatno, to nisam odavno video ovde kod nas. Očigledno neko pedantan i savestan radi tamo... :doubleup:
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Bili na Goliji. Koga zanima, ima 3 km makadama, iz Ivanjice.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Da li su oni krateri pred sam pristup naplatnoj rampi na Bubanj potoku neki talismani/artefakti pa tu stoje godinama tako da sada tesko mogu i da se obidju ? Kakva sramota. A da ne pricam sto su rupe po autoputu cim se prodje naplatna rampa. Sramota. O onome sto sam doziveo kada sam danas usao u Srbiju iz Madjarske necu ni da pricam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Verovatno turisti koji tuda prolaze pomisle da su dosli u pakao, sto i nije tako daleko od istine. STA JE BRE ONO !?????????????!!!!!!!!! :twisted: :besan: :besan: :besan: :besan: :besan: :besan: :besan: :besan: BANDO LOPOVSKA !!!!!!!!!!!!!!!!! BAAAAAAAAAANDOOOOOOOOOO !!!!!!!!!! *EBO VAS KORIDOR 10, 100 GODINA NISTE U STANJU DA NAPRAVITE PUT OD GRANICE DO NOVOG SADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne mogu ni zamisliti sta prosecan stranac pomisli kada udje u Srbiju, verovatno nikada vise ne pozeli da dodje ovde jer KAKVI SU PUTEVI TAKVA JE I ZEMLJA !!! Ali mi ne umemo ni da foliramo !
Poslednja izmena od Ogi u 08 Maj 2013, 00:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

potpuno se slazem, ali ovo je genijalno :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Ogi, ja bi tebe postavio za novog Mrkonjića, putarima bi se samo tresle gaće kad kreneš u inspekciju :kezo:
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Ogi, kako sam shvatio tebi je autoput kroz cesku ok, a ovaj nas kad udjes od madjara uzas. Sa drugim se slazem, los jeste, ali nista onaj kroz cesku nije bolji, bar nije bio pre pola godine... Jel to nesto radjeno tamo?
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ne moraš ići nigde dalje, dovoljno je da odeš u BIH ili HR. U te dve zemlje se ratovalo par godina, tenkovi su išli putevima, dosta toga je bilo porušeno i minirano, ali opet su uspeli da naprave piste od puteva.
Ne znam kako samo te ljude, Mrkonjića pre svega, nije sramota. Kakav obraz taj čovek ima to je neverovatno.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Poslednje 3 godine sam bio u preko 10 Emalja auto i zznam da smo medju najgorima, ali sam pitao za ove konkretne puteve jer mi je ceski ostao u jako losoj uspomeni...
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Ogi napisao:Da li su oni krateri pred sam pristup naplatnoj rampi na Bubanj potoku neki talismani/artefakti pa tu stoje godinama tako da sada tesko mogu i da se obidju ? Kakva sramota. A da ne pricam sto su rupe po autoputu cim se prodje naplatna rampa. Sramota. O onome sto sam doziveo kada sam danas usao u Srbiju iz Madjarske necu ni da pricam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Verovatno turisti koji tuda prolaze pomisle da su dosli u pakao, sto i nije tako daleko od istine. STA JE BRE ONO !?????????????!!!!!!!!! :twisted: :besan: :besan: :besan: :besan: :besan: :besan: :besan: :besan: BANDO LOPOVSKA !!!!!!!!!!!!!!!!! BAAAAAAAAAANDOOOOOOOOOO !!!!!!!!!! *EBO VAS KORIDOR 10, 100 GODINA NISTE U STANJU DA NAPRAVITE PUT OD GRANICE DO NOVOG SADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne mogu ni zamisliti sta prosecan stranac pomisli kada udje u Srbiju, verovatno nikada vise ne pozeli da dodje ovde jer KAKVI SU PUTEVI TAKVA JE I ZEMLJA !!! Ali mi ne umemo ni da foliramo !
:kezo: :bravo: Ogija za Mrkonjića!!!
Odgovori