Fiat 500L
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Re: Одг: Fiat 500L
Video sam crvenog sa belim krovom (KG table) parkiranog na Lagomandra plazi.Saša napisao:Video još jednog u Sartiju malopre, ali ovaj napucan, neka tamna boja (noć, neosvetljen parking) + beli krov, beli retrovizori, alu felne, KG table..
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Re: Одг: Fiat 500L
A ja u gradu krfu videh fiatov salon i u njemu svi moguci modeli isim naseg fikusa:-(
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Re: Fiat 500L
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
pedja napisao:jocas napisao:http://www.moto.rs/cappuccino_nova_boja ... pc-33837.i
Ovo je u pitanju. U prirodi je jos grdje. Katastrofa. Ko bi doplatio za ovu boju?
Video ovakvog kod Ušća uživo i mnogo bolje izgleda u prirodi nego na slici, čak mnogo lepše od nekih drugih kombinacija koje sam video.
Ipak moj favorit je tamno-siva sa belim krovom, viđam ga kod zgrade Politike.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Juce prodje jedan pored mene, gadan je i dalje, subjektivno.
TT
TT
Video sam i ja ovaj bež i u prirodi stvarno izgleda daleko bolje nego na slici, a slažem se da je najlepša kombinacija tamno sivi metalik sa belim krovom. 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I ovo nije bez. Slabo stojim sa bojama, ali ovo je nesto sasvim drugacije 
TT

TT
Podseća me na onog šerpa plavog juga što su dobili mixovanjem svih boja što im je ostalo 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Nov a gitovan na to te asocira priznaj!
Off topic
ali što sam jutros video novog Klija neke golubije plave boje pa ono je najružnija boja koju sam ikada video
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Kaze meni zena pre neki dan, videla sam onog Fiata sto se proizvodi kod nas u nekoj boji, gadna je strasno. Ja reko bez, kaze da.pedja napisao:Juce prodje jedan pored mene, gadan je i dalje, subjektivno.
TT
A sto neko rece, ne znam ko moze za ovu boju da doplati. Da je svetlija mozda bi bila ok, ova je

Lepa boja, lepa... 

Ta kako god se svala boja je jedina džabe i koliko god da je gadna u prirodi je daleko pristojnija od ove slike.
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
ovaj simpatican autic u ovoj boji Uzivo izgleda kao razgazeni PROLIV u ulazu zgradesamo polako napisao:pedja napisao:jocas napisao:http://www.moto.rs/cappuccino_nova_boja ... pc-33837.i
Ovo je u pitanju. U prirodi je jos grdje. Katastrofa. Ko bi doplatio za ovu boju?
Video ovakvog kod Ušća uživo i mnogo bolje izgleda u prirodi nego na slici, čak mnogo lepše od nekih drugih kombinacija koje sam video.
Ipak moj favorit je tamno-siva sa belim krovom, viđam ga kod zgrade Politike.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto