Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Dobro veče

Post od Day Walker »

udara kompleks zbog 4 cilindra, razumem te :besan:

:mrgreen:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Vidi ovako, posle prvog, da li taj ponedeljak, ili sledeci dolazim u BG na 2-3 dana, pa te taman zovem na pice i da se obracunamo odmah sto se tice prozivki za moja 3 cilindra! Mozes organizovati i neke plavuse, nebilo ti zapovedjeno...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Pa to, bas ces da natrefis kad imam ispite :glavomuzid:
Ali za kaficu cu naravno imati vremena :doubleup:

I taman da osmotrimo plavetnilo po gradu :mrgreen:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Osecaj kad sa 1.2b moras da pratis ritam 1.9tdi na auto putu - neprocenjivo. :glavomuzid:
Bilo je u fazonu aj ti sad cu ja za pola sata
Na samom ukljucenju 1.9 startuje da dostigne brzinu kojom tece saobracaj na a-p. Do duse startuje malo zustrije.
Dok je jado 1.2 postigao 80 prvi je mogao 180 kako je krenuo. Odrao sam clia. :driving: Morao sam razvijati brzinu 10km/h manju od max deklarisane i to u sto kracem roku kako bih sustigao octaviu koja je dostigla i nastavila da se krece negde izmedju 120 i 130.
Sta sam ovim hteo reci: odavno nisam ovako potegao sporet, i drago mi je sto sam video da skodilak ne izbacuje dzedaje na auspuh pri ostrim obrzanjima.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Ja tvoju octaviu nikad nisam video :oops:

Tj samo na blic iz daljine kad si dosao na Kosutnjak
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Stjepa napisao:Osecaj kad sa 1.2b moras da pratis ritam 1.9tdi na auto putu - neprocenjivo. :glavomuzid:
Bilo je u fazonu aj ti sad cu ja za pola sata
Na samom ukljucenju 1.9 startuje da dostigne brzinu kojom tece saobracaj na a-p. Do duse startuje malo zustrije.
Dok je jado 1.2 postigao 80 prvi je mogao 180 kako je krenuo. Odrao sam clia. :driving: Morao sam razvijati brzinu 10km/h manju od max deklarisane i to u sto kracem roku kako bih sustigao octaviu koja je dostigla i nastavila da se krece negde izmedju 120 i 130.
Sta sam ovim hteo reci: odavno nisam ovako potegao sporet, i drago mi je sto sam video da skodilak ne izbacuje dzedaje na auspuh pri ostrim obrzanjima.
je*es mi sve ako sam skontao ko se gde ukljucio i ko je isao kojom brzinom :rofl:

Setac, naravno da je nisi video, sakrila se iza kontejnera :mrgreen:
Stjepa
Reactions:
Kontakt:

Post od Stjepa »

@DW I ja je retko vidjam, pa kad se sretnemo dugo se prica o tom. :mrgreen: :uf:

Bice valjda prilike da vidis to misticno bice uzivo.

@NT Zajedno samo krenuli, zajedno se ukljucili. U principu sam ja i ovako i onako morao da ocepim clia kako bih isao u korak sa octaviom, samo sto je vozac octavie ocepio istu pa sam morao prve tri brzine do pred samu blokadu da razvlacim. A i tad mi je pobegla poprilicno. Horor kad vidis koliko si nemocan.
Kasnije sam, kada sam sustigao, blicao da ja preuzmem pol poziciju. Ako cemo zajedno, daj onda slabiji da diktira tempo.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

:rofl:
sad znas kako je meni kad pokusavam da stignem A6 3.2 FSI :loool:
Stjepa
Reactions:
Kontakt:

Post od Stjepa »

Sad razumem u potpunosti.
Jadnicka sam isforsirao samo tako. Kad smo stigli ostavio sam ga da se hladi dok radi i podigao mu haubu. Tretman kao da ima turbinu. :kezo:
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Haha nekako uvek lakse da se forsiraju ta mala kola, ja kad dohvatim kevinu fabiu bude svasta.
Pre nekoliko dana provezem kroz kosutnjak par puta i zaustavim ga a dim iz prednjih tockova kao da je potpaljen rostilj ispod auta. a ja :o
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

+1

verovatno zbog osecaja tezine... Jaca kola, pa cak i E 320 imas osecaj kao da pokreces tenk, a ovi mali zvrkovi su dusu dali za gazenje po gradu...
Colt 1.3 je po meni retko dobar auto za takve stvari :D A i red je da se spale dzedaji koje gaji komsinica svojim stilom voznje :kezo:
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

A onda mogu zamislim osecaj u nekoj fabii rs ili polu gti... :ludaca:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

menjaj se sa Draganom :D Vidis da je postao porodican covek, stalno putuje... Octavia je auto za to, a ne clio rs :D
Stjepa
Reactions:
Kontakt:

Post od Stjepa »

Posto je skoro unapredjen u moderatora na jednom forumu, clanovi istog bi burno reagovali kada bi doznali da je Renault menjao Skodom. Posto ima osoba koje su clanovi i tog i ovog foruma sasvim je izvesno da bi se to jednog trenutka doznalo. Razalovanje u najavi, ali to je nista sta bi ga tek cekalo.
Dobro, posto ne bi bio TDI verovatno bi ga momentalno hladnokrvno ubili. A da je slucajno TDI... klin pod nokte, nabijanje na neomascen glogov kolac... Ma muke malog Radojice bi bile manje nego koje bi snasle Dragana. U gadnu se sektu uvukao, jos postao uzviseni u istoj. Ko jednom tamo udje ziv ne izadje.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Ti opet ne ucis? :kezo:
Odgovori