Hvala jos jednom
Pa,mi idemo prvenstveno zbog provoda,ostalo je sekundarno...Tek trebamo da prelomimo na koje cemo mesto tacno ici,ali Zakintos je siguran
Tankovanje obavezno u MK pre GR. Ima nekoliko pumpi blizu granice (na 10-20 km), ne mora baš na poslednjoj da se stane. Makedonci na pumpama primaju eure, vraćaju i eure i denare, kako hoćeš. Naravno, i papirne i metalne. U GR samo ako baš moraš da sipaš, sve je daleko skuplje.
BobRock napisao:Ja sam i na Lefkadu i Kefaloniju i Krf isao kolima, super je put, i uvek sam spajao sa Ohridom gde ostanem po 2-3 dana i prepolovim put. Sad na Zakintos idem avionom, pa cemo tamo rent-a-car da uzmemo. Javite se da se vidimo tamo, ja samo od 05-15.08. u Laganasu (rezervisao Argasi, a oni mi dali bolji hotel u Laganasu, jel kao nije bilo vise mesta ).
Wolfy napisao:Hvala jos jednom
Pa,mi idemo prvenstveno zbog provoda,ostalo je sekundarno...Tek trebamo da prelomimo na koje cemo mesto tacno ici,ali Zakintos je siguran
Zakintos ti je kao stvoren mada iskreno mi smo opet umereni kada je provod u pitanju. Kada se budes vratio shvatices sve sam.
Ipak iskoristi priliku da malo obidjes ostrvo. Dobar je put i ima fantasticnih prirodnih plaza za kupanje.
Saša napisao: Čim prođeš naplatnu rampu posle stotinak metara imaš isključenje za tu pumpu, pazi da je ne promašiš. Posle nje nema gasa sve do Predajana (a pitanje je da li ima i tamo - nisam video). Tačnije, ne da nema gasa - nego nema nijedne pumpe. Neverovatno ali je tako...
Odavno je bilo 2 pumpe sa gasom kod Leskovca, jedna je uz AMSS bazu. Ima i ostalih goriva. Ne znam sada, mozda su zatvorene.